helgen i malmö var fin! jag och emelie tog bussen ner på lördagsmorgonen efter en fin fredagsnatt med dans, födelsedagstårta och sangria i mängder. i malmö hängde vi på möllevångsfestivalen, styrde upp lägenhet, var på utomhusbio, shoppade second hand och fikade i mängder. mysmys! imorgon drar jag och emelie till emmaboda, det blir jobb och crystal castles. måste bli crystal castles! sen har jag en vecka i götet, vilket innebär att packa ner mitt bohag i små flyttkartonger. och spela med greta. sen åker jag till sthlm för spelning med bandet igen, och sen blir det bröllop i svall. och sen börjar skolan i malmö och jag får ett liv med rutiner igen. jag längtar efter ett år i ryggsäck!


det hajpade bandet.
fina dagar i göteborg! jag styr upp mitt liv en annan vecka. städningen får vänta med. jag har sovit mycket, nu börjar jag återvända från festivaldvalan :) passar bra eftersom jag vill till emmaboda nästa vecka. i måndags var jag ensam för första gången i mannaminne. jag blev snabbt rastlös, jag joggade på kvällen, äntligen! i tisdags träffade jag raz, vi gick på promenad och tittade på Flight Of The Conchords. I onsdags drack jag kaffe och spelade spel men Sandra och Johan. Och träffade den nya familjemedlemen, Stella. Hund alltså hihi. jag ska kalla henne stellis. sen hälsade jag på Linn som verkar må bättre. Idag har jag fikat med Elin och så har jag åkt tåg med Maggan och ätit Tzay på Old Corner med gjorde vi. Sen joggade jag, älskade motion alltså. Ah livet. Det är så bra när man mår bra. Efter den hemska vintern mår jag äntligen bra igen. Tummen upp för det!

imorgon kommer emelie, hurra! och på lördag åker vi till malmö för helgmys. ah livet!


Jag och Hanna på Arvika. Vi är så söta så och livar upp bland svartklädda synthare :)
Bästa sommaren! Började med några veckor i Göteborg, lugna veckor med vackra återblickar. Nu har jag varit ute på turné. Peace and Love, Berlin och Arvikafestivalen. Jag är såklart mer sliten än någonsin, men himla glad i själen. Har träffat bara fina personer. Jag åkte nästan helt ensam till Borlänge och P&L men behövde aldrig vara särskilt ensam. Berlin var fint som alltid, varmtvarmtvarmt. Arvikafestivalen var regn och sol och ett väldigt stort och trevligt camp. Såg fler artister än på P&L (där det blev tre, oerhört kasst. hehe) Makthaverskan och den svenska björnstammen var härligast, ung pop i sitt essä! Patti Smith var kärlek, och det är ju rätt fint har jag märkt på äldre dagar :)

Jag tänker på personlig utveckling och bättre självförtroende och hur viktigt det är att vara i rätt sammanhang. Jag har nog aldrig varit lika trygg i mig själv som nu, har aldrig vågat vara mej själv i sammanhang med nya människor te.x där blyghet har stoppat mej. men nu vettdu! jag är mej själv för jämnan och känner mej aldrig nojig eller osäker. det är så sjukt fint. tummen upp för det! vet inte varför det blivit bättre, trygghet kommer med ålder och rätt vänner kanske.

När jag ändå är allvarlig kan jag berätta att jag ska plugga till lokförare i höst, och flytta till malmö. nervöööööst, men sköj!Berlin 2010