Jag är väldigt dålig på att vara deppig och arg. Jag har iofs varit lite miniemo de senaste dagarna, och senast igår var jag riktigt förbannad. Men idag är jag glad igen, det är ju roligast så!

Jag hade en sympatisk dag på jobbet. Var på bra humör, väntade på alla som kom springandes och tyckte bara att den japanske mannen med krycka som frågade efter mölndals sjukhus 5 gånger var charmig. Sista passet åkte emelie med mej, vi plockade upp en glömd hockeytrunk vid scandinavium som jag först trodde var en bombväska. Sen kom en förvirrad hockeypappa vid kortedala torg och undrade om vi inte råkade ha en trunk på 20 kg liggandes. och det hade vi ju. På vägen hem råkade vi åka till gailies gata, vi var för koncentrerade på blåtanden. och nej, vi var INTE berusade alls.

Nu är jag ledig i två dagar, sweet.


söta som små smultron är vi!
Jag brukar inte vara arg. Inte alls så ofta faktiskt. När jag tänker efter brukar jag vara förstående, snäll och osäker framför arg. Fast idag är jag arg. Arg på dumma barn som jävlades på vagnen. Jag blev så arg att jag skällde i högtalaren. Fast sakligt, men högt och bestämt. Och så är jag arg på fler personer, fast det går jag inte in närmare på här. Men det är skönt att vara arg. Jag borde vara arg oftare. Det är så enkelt, bara ren och skär ilska. Morr!


passar jag i pudel?

(obs! perukanvänding! var ute på stan i fredags och kände in vibbarna i min nya pudelfrisyr. man kanske borde införskaffa sej en peruk eller två till festligare tillfällen?)
jo, den här helgen blev tillägnad ryssland! var på skoldisco igår med öststatstema, å man kan ju inte mer än gilla det som fan! Jag, Ankan och Viktor plankade in eftersom vakterna påstod att der var fullt och att den feta kön vi hade stått i en timme (eller en kvart kanske) inte skulle komma in. Sen dansade vi till öststatsmusic all night long! fan vad trevligt det var!

 
den rätta looken


 

vi lyssnade på pandora igår hemma hos elin. den här låten är ju sjukt bra och underskattad! Jag sökte med den här låten till småstjärnorna 1995. jag kom dock inte med, hehe.