Man kan tyvärr inte hjälpa att svenska folket har otroligt dålig smak och inte gillar det som är äkta med hjärta. Men FAN så roligt jag har haft det!

 

Sitter och funderar över året 2008, och det kan vara det bästa hittills. Jag är fantastiskt glad och tillfreds med min tillvaro (nästan alltid iaf). Jobbet är för det mesta fint, och alla fina kollegor som har blivit fina vänner är absolut det bästa. Det här året kan sammanfattas som ett festligt år. Jag har varit på många roliga fester och efterfester, den bästa var ju helt klart efterfesten i bussen till Göteborg med Timo och kören. Om jag hade vetat att jag skulle vara med om sådana saker för några år sedan hade jag inte trott på det. Galet.

Sommaren var fin, Greta & the one night stands hade premiärspelning på Indiejorden, och det är bara början! Berlin var fantastiskt och emmaboda var fint. Enda nackdelen var min feta lunginflammation i slutet av sommaren, vilket lärde mej att jag ska lyssna på kroppen och ta det lite lungare. Jag jobbar på saken :)

Sen har jag varit med i både radio och tv. Jag har världens finaste syster, vet inte hur jag ska kunna tacka för det fina mailet hon skickade och fixade in mej i Timo Räisinens kör. Kan det bli bättre?

När jag var hemma i Sundsvall för några veckor sedan läste jag igenom mina gamla dagböcker som jag skrev när jag var 17 år. Tänk om den osäkra och blyga tjejen som skrev dessa ledsna ord och rader hade vetat att det FAKTISKT blir så mycket bättre när man blir äldre och hamnar i rätt sammanhang. Jag kan inte ha det bättre, det är min fina familj och min vackra vänner som gör allting värt!

tack som fan!

Han ligger plus på charmkontot, timo där.
http://www.tv4.se/1.758114/2008/12/08/lag_timo_goteborg
Även fast jag inte har skrivit på ett tag gör jag allt annat än att ligga på latsidan. Har ett hemligt projekt på gång (oj, vad jag lät blondinbella-aktig nu) som jag skriver mer om in the future när det har blivit officiellt. Annars har jag hunnit med att fylla år, firades med fääst i shortvalley 2.0 på helgen, och en birthdayfika på själva bemärkelsedagen. 23 år alltså, ganska vuxet. 


Nu har jag jobbat på spårvägen i ett år. Det är faktiskt rätt stört.


snart är det jul! jag ska jobba och vill inte ha några julklappar! men lite ljus kan man ju unna sej iaf :)


Kolla in min nya vän, äntligen har jag fått tummen ur och införskaffat ett tangentinstrument!