jag upptäcker massa grym musik! just nu på min lista: jeans team, justice, familjen och uffie. uffie är det nya svarta, sjukt bra är hon!
jag älskar tillvaron för tillfället! livet leker i göteborg. förutom jobbet som gör allt annat än leker, men man måste ju ha tråkigt för att ha roligt. midsommar var very lyckad, vi åt mat i kollektivet, var på parfest och hamnade till sist på trädgårn, schlager och rnb för mina stackars öron. men kul var det! jag pratade med en australienare och stalkade en poppare. oh yeah! i lördags var vi på röda sten och dansade till techno.

i måndags mådde jag jätteilla på jobbet, tuff helg som sätter spår. idag mår jag bättre. sista jobbveckan, så jävla skönt. på fredag åker jag till sundsvall, boring. fast det blir skoj att träffa family.

jag borde städa, packa och köpa gitarrsträngar.

jag såg på allsång nyss förresten, maia var übersöt och bra, men sekunden efter ville jag ta fram bössan och skjuta på skadedjuren som går under samlingsnamnet wahlgrenfamiljen.
idag fick jag ett av mina nya infall: sug efter jogging. speciellt märkligt eftersom jag har sprungit i trappor hela dagen, borde ju vara färdigsprungen kan man tycka. men nu har jag iaf varit ute och joggat och nu mår jag tipptopp! det var en ganska bra jobbdag med, ingen reklam och så massa sol. förra veckan hade det tydligen försvunnit massa paket, den veckan jag hade kört ut dom, hoppas inte jag har nåt med försvinnandet att göra, det vore märkligt. jag är övernogrann på såna saker.

nu ska jag duscha,diska,tvätta och snart är det midsommar!

oj, i helgen har jag verkligen fastnat framför you tube. finns mycket fint! kolla in världens bästa barnprogram! och så hittade jag världens sötaste håkan-intervju, som jag har saknat den! och kristan luuk som ett fitthår är ju en klassiker!

idag har jag äntligen fått en efterlängtad sovmorgon, den här jobbvecka var sjukligt lång. i torsdag var jag busig, gick på torsdagsklubb på uppåt framåt med helga och pontus. det var roligt, vi dansade och drack öl och vin! sov kanske 3 eller 4 timmar, men var oförtjänt pigg när jag klev upp halv 6 på fredagen. eller pigg pch pigg, men jag orkade iaf kliva upp, fredagen var en helvetisk jobbdag, skönt när den var över. på kvällen var jag hos myggan, åt snacks och såg på film. den var riktigt bra, mycket bättre än jag trodde. trevligt med lite kostymdrama efter en jobbig vecka. jag gillar alla sofia coppolas filmer! kirsten dunst var grym som marie också. har alltid haft issues med kirsten, men i den här filmen var hon bara söt och bra.

nu ska jag chilla!
om jag någonsin har tvivlat på om jag verkligen ska sluta jobba så gör dagar som den här mej jävligt påmind om att jag gör väldigt rätt i att sluta! Puh, lång mening. jag är så less på att bara stressstressstress och trötttrött, skönt att det bara är 2½ vecka kvar.
back at work, om man får slänga sej med en internationell fras. två veckors semester, det gick fort. vilket ju var rätt väntat. helgen var iaf skitfin, i fredags kom hugo från sthlm, vi var på spelning med jonas band på en ministudentpub ovanför masthuggstorget. skitbra var det! i lördags vaknade jag med en bakfull feeling, även fast jag inte drack oerhörda mängder öl kvällen innan. jaja, kan vara den 30-gradiga värmen också, det var hot. sen på lördakväll hade jag och emelie fest, och det blev skittrevligt! det hela slutade i ett sleep over party och brunch, väldigt trevligt. sen åkte vi och badade på söndagen, helgens höjdpunkt!

idag var det åter jobb alltså. men det gick bra. folk vet hur man för information vidare, för nästan alla kom fram och undrade om mitt jobbslut. det blev en social dag.

nu ska vi ha mat, hopps!
andra dagen semester i göteborg, jag blir väldigt stressad över att inte ha saker inplanerade. men jag antar att det är nyttigt att bara chilla lite ibland också. idag har jag varit på vårdcentralen spinnaren, köpt ett linne på h&m i stan, och sen åkte jag hem med sushilunch till mej och emelie. min dag i sin helhet. sen ikväll ska jag dricka öl med myggan, elin, helga och linnéa, det är bra för nu är jag rastlös!
det senaste användbara musiktipset kom från bror min, nu lyssnar jag på arcade fire, och det verkar mycket bra. the tough alliance nya verkar också bra tycker jag, och så har jag laddat lite familjen som jag ska gotta mej i när tillfälle ges. var ett tag sedan jag lyssnade på ny musik, har mest blivit schlager på senaste, vilket dock inte ska underskattas.

nu har jag haft semester i en vecka och hittills har jag hunnit med en snabbkryssning till finland med hugo och co på 25-årskalas. och så har jag varit på familjesemseter i nice. trevligt värre, jag har kommit in i semesterlunket nu tror jag, om det finns något sånt. vuxenpoängdeluxe är det iaf på min levnad just nu. den här veckan ska jag nog mest sova och dricka öl tror jag. det drar nog ner vuxenheten.
 

kryssning
så här glad är man kryssning, lisa höll i kameran så hon fastnade inte på bilden, men annars var gruppering som på bilden, yes!


nice
det är fint i nice, fast stenarna på stranden gjorde ont i ryggen.