Igår var jag på fest i grannskapet tillsammans med Annika. Vi drack Baccardi razz (som jag gjorde förr i tiden) och tappade fort räkningen på hur många glas jag dratt i mej. En aning berusad gick vi till Deep där det var halloweenfest för fulla koppar. skulle vilja påstå att alla utom jag och annikat var svartrockare eller bara allmänt utklädda. roligast var mannen i kön på väg in som vi konverserade med. Nätbrynja, hjälm och hela kittet! killen med en yxa i ryggen var rätt underhållande med.Stället var väldigt stort och musiken sjukt hög, och jag hade ju sippat för mycket sprit så jag hade lite svårt att hålla fokus. Gick hem rätt tidigt och vaknade tidigt imorse och kände mej allmänt mossig. Tycker det är sjukt jobbigt att vara bakis nuförtiden när jag är van vid att inte vara det. Hej vuxenpoäng!


kvällens tänka outfit, jag bytte dock i sista stund. om jag hade bärt den hade jag lätt vunnit pris för bästa utklädnad med tanke på alla svarta dräkter som cirkulerade, hehe.


för några veckor sedan hängde jag och emelie tillsammans med vår treåriga vän för en helg, det var mysigt det!
Idag tänkte jag inleda dagen med yoga och kallbad tillsammans med Annika. Sedan ska Emelie och jag förtära öl alternativt gå på bio och se den nya hajpen "the social network" lovley weekend!dagens badtemperatur är typ 9 grader enligt deras hemsida. får se hur Hanna the master badkruka hanterar detta.


Efter några veckor av oerhört skrallt utbud på dumpstringsfronten har lyckan vänt! Förra veckan hittade vi tacobröd i mängder, kvar i oöppnade kartonger och allt. Vi tog med två kartonger med tolv påsar bröd i varje (alltså 24 förpackningar tortillabröd totlat). Nu har vi typ en livsförbrukning tacobröd i frysen :)

Igår hittade vi en låda satsumas, några frukter är lite fläckiga med ack så goda ändå. Vi hittade även bananer i överflöd och massa fina grönsaker.

Gjorde soppa med blomkål, paprika, lök, morot, tomat, färsk koriander och basilika. till det vitlöksbröd och grova frallor. Sjukt gött efter ett träningspass och det bästa är att det inte kostade en krona.

Blir förvånad gång på gång att såpass fina varor slängs. Sådant himla slöseri!
idag var vi i ramlösa och hängde på bangården i de självlysande arbetskläderna. fick koppla ihop vagnar och koppla av och lägga om växar å grejjer. jag är alltid svagast och sämst i klassen när det gäller dylikt, men nån ska ju vara det med. fast sen körde vi lite diesellok (se bild nedan) och det var jag köng på.annars är jag rätt likgiltig inför allting, det är kanske hösten. jag har köpt d-vitamin, dax att börja knapra så man inte blir deppig.