Imorgon är det valborg, tiden går snabbt den kan en säge! För två år sedan jobbade jag natt på spårvägen. Min värsta jobbnatt ever förövrigt. Minns den fortfarande med fasa, hehe. För ett år sedan firade vi Emelies födelsedag i slottskogen, vi brände oss i den starka försommarsolen, åt jordgubbar och drack bubbel och på kvällen sjung jag duett med den fagre john. i år drar vi till störsholm och myser och kanske super lite med. Jag fattar inte grejen med valborg riktigt.

Jag vill lite att det ska vara höst! Jag vill plugga nåt riktigt och bo i kollektiv i malmö, hoppas det blir lite så!

Nästa anhalt på vårresan: Grimslöv!
uppe vid nio och joggar ett helt varv runt sjön. ETT HELT VARV! det går verkligen framåt med joggingen och det är fortfarande skitsköj! nu äter jag vegan/dumpstring-frukost och göttar mej. annika går i skolan och vickan jobbar så jag får ta hand om mej själv idag. tänkte kolla lite svt-dokumentärer och bara gilla läget. puss!

sitter just nu och sörplar kaffe i ankan och vickans lägenhet. jag mår så bra, så bra. bäst i år, då vintern var en enda stor pina. helgen i göteborg var som att återse en förlorad kärlek. jag är kär i göteborg, och det låter säkert skumt. men det är nåt särskilt med den staden, allt bär fina minnen. i fredags var vi på kellys, såklart. hur många gånger har jag inte varit där, flera gånger i veckan i flera år ungefär. vi blev ett fint gäng, drack skitmycket öl och skrattade och var varm i hjärtat. i lördags hängde jag och emelie på stan, fikade, gick på förfest och drog på bokehs disoklubb. vi kom dit vid halv tio, åkte hem vid halv fyra. dansade mest hela tiden. jag var glad i hjärtat igen. sen sov vi hos julia, fyra personer på två tunna madrasser. hade en gossig bakissöndag med. i måndags tog jag en tvåtimmarspromenad till majorna och tillbaka, och känner ännu mer kärlek. fäller fan nästan en tår när jag ser spårvagnan nu för tiden. hehe, jag är tokig. träffa raz hann jag med också. i tisdags tog jag bussen till malmö, min nya älsklingsstad! vi fikade på glassfabriken och var ute på ölrunda igår. idag har jag och vickan dumpstrat, jag har joggat i en park och så ska vi på onsdagskir hos daniel. aaaah, jag är lycklig nu. lycklig och arbetslös. jag gjorde rätt som drog min kos, nu är jag inte deprimerad längre :)

puss!


emelie hälsade på i helgen, vi hade det skitabra.


polaroidsbilder de fina.

sundsvall med debbi som fint sällskap.

Fy fan vad mycket jag har sovit de senaste dagarna. när jag inte sätter väckarklocka sover jag alltid minst till elva, oavsett hur tidigt jag lägger mej dagen innan. ah, man blir helt slö i hövvet av det här, jag måste skärpa mej. men emelie kommer på besök i helgen, så hon får tvinga upp mej!

Jag har kommit igång med det här joggingprojektet. jag ska dock inte påstå att jag är ute konstant och springer i en timme, utan varvar med med rätt mycket gång. men det blir mer och mer löpning för varje gång och jag gillar det faktiskt! så fint nu när snön har smält bort från backen och jag börjar få ett bättre flås. trodde aldrig jag skulle gilla att jogga, men det är skitgött ju! jag har dock sjukt ont i halsen och har börjat känna mej krasslig. en klassiker att bli sjuk när man börjar träna :)

det har varit en god vecka i övrigt, öl imåndags, bakis igår och slappar bara idag. fast man blir ju snabbt rastlös. i helgen kommer emelie och sen tar jag å drar min kos!

Ja vad bra det känns! Jag har jobbat färdigt för denna gång, jag ska ut på vårturné till nära och kära och ser framemot en lööövley vår och sommar! Tänkte bara säga det.