facebook är roligt, typ alla vet redan att jag var i huskvarna idag för att jag skrev det på min status. teknikens under! men, mer ingående skulle vi dela ut reklam för media markt i röda träningsoveraller och bryta på tyska. vi var i öxnereds centrum, inte en metropol, det var väldigt lite folk på det torget. men det var kul ändå, bättre än tidningsutdelning. jag var duktig, hämtade ut en hyrbil igår, hittade ut från stan till kortedala, gick upp kvart i fyra imorse, hämtade upp folk i angered, bersjön och redbergsplatsen, hittade till huskvarna och hittade tillbaka till göteborg och lyckades parkera bilen där jag hämtade den. oh, jag är duktig!

när jag kom hem från dagens äventyr sov jag (göttt), sen har jag fikat med elin och pratat med emilia i phonen. sweet!

snart är det heeeelg!

jag har ju glömt att berätta om jens lekman på nef i torsdags. det var så fantastiskt himla bra att det inte finns ord att beskriva det med. jättevackert var det. jens är fin. vi träffade honom efter konserten med, han signerade skiva och affisch. oh,i got star strucked!

idag har jag delat ut tidningar på järntorget och fikat med ankan på hagabion. snart är det upp till kamp, sista avsnittet!


emelie och jag avgudar jens, oh ja!


jens där bakom mikrofonen! min display på kameran är kaputt så jag ser inte var, när och hur jag tar kort, därav den kässa bilden. men där är vår jens iaf!
jag har världens tråkigaste jobb, i fredags blev det åtta timmar i angered med ett ständigt leende på läpparna. fy fan, jag måste fixa nåt bättre alltså.

ja, jag är framtidsångesten personifierad. gah, mensvärk har jag också. men helgen var trevlig, i fredags hade emelie och jag vuxenmys (det betyder rödvin) hemmavid, i lördags blev det sejdeln och klubb populär. det var svirrigt kul värre. det blev jag, em, julia, nils och marcel till sist. och isabelle hänkade på slutet med. ja kul, som sagt. synth att det snart är måndag igen. i veckan blir det mest järntorget, vilket betyder att det är stor risk att jag stöter på någon jag känner. min självlysandeorange-väst gör mig inte så snygg som den borde.  
min tredje arbetsdag idag, på hjalmar branting. regn och vind. men det kom fram en man med en tjuga som sa att jag skulle köpa mej choklad eftersom jag var så duktig. åhhh, jag blev himlarns glad, gjorde definitivt min morgon! jobbar imorrn och på torsdag med, numer 4-timmarspass. bra med mer stash.

annars: promenad och middag med julia, det var rackarns trevligt. sen såg jag och emelie på smaskig tv, nu borde jag sova. vagnen går 11 minuter över sex imorrn. jag börjar bli morgonpigg mot min vilja, obehagligt.
varför blåser det så mycket i göteborg? idag delade jag ut tidningar på angereds torg, det gick mycket bra. jag var duktig värre om jag får säga det själv. gött att ha arbetat klart när klockan bara är 11, kanske en förmiddagslur på det här?
det var en trevlig helg i det stora hela. i fredags jobbade jag min första dag som metro-utdelare. jag fick en skiva och en stor tröja utöver min grundlön. vilket glidarjobb jag har hittat, imorrn börjar jag klockan sju på angereds torg. var ligger deras torg tro? efter jobbet i fredags var jag lite depp eftersom jag inte var så duktig som de andra, men en fika med julia gjorde mej pepp. sen kom hanna med tåget från karlstad, det blev en old-school-fika med sny och hanski.

i lördags var det sing star hemma hos johan och sandra. det var kul. oh nej, det är ingen lek, på blodigaste allvar. sen blev det sticky, det var roligt, som det brukar vara. kul med pop-dans på ett överfyllt dansgolv. 

och i övrigt: jag är trött på att ta skit. jag har gjort det många gånger av människor jag har känt längst i hela mitt liv. sådana som jag kallar mina närmaste vänner. och nej, jag tycker inte att jag överreagerar. jag har aldrig lärt mig säga ifrån förrän nu. ungefär så. om det fortsätter så här kommer jag inte räknas alls snart. och då får det vara.

annars: snygga bilder på facebook!


jag och emelie, hetast på festen eller vad? 
idag har jag varit sjukt driftig och skickat iväg ungefär 1000 välskrivna cv:n till olika ställen. Nu borde det börja hända saker tycker man. Imorrn har jag iaf en intervju, oh yeah!
det var en trevlig helg. i fredags tränade emelie och jag, sen var vi hemma och såg på animerat. vuxet med hemmakväll, filmen drog ner vuxenbetyget något. i lördags tränade vi pump. varning utfärdas för pump, värre träningsvärk går inte att tillgöra sig, fy fan! sen var vi hemma hos juan och sny en stund, jag hade lite 20-årskris, men en drink med hallon gjorde saken mycket bättre. sen åkte vi på fest i gårda. sen åkte emelie och jag vidare in mot stan. slutade på nef med nya bekantskapelser. det var sympatiskt. i söndags mådde jag dåligt och så såg jag och emelie på skrotnisse och åt falafel. mmm.

idag har jag sökt många jobb, imorrn ska jag söka fler. oh yeah, hanna är i huset.
idag har vi inte gjort så mycket. jag ringde till posten angående jobb, men hon jag skulle prata med hade gått för dagen så jag får ringa igen imorrn. sen handlade vi på lidl i hooden (bergsjön alltså) och så gick jag på bibblo och emelie köpte nässpray. tror jag måste skaffa ett jobb för att fylla min vardag med något vettigt. jag hyrde iaf skrotnisse på bibblo, det var vettigt! sen åt emelie och jag tacos, och sen har jag haft torsdagsvin på kontiki med oerhört trevligt sällskap! imorrn är det fredag! inte för att det spelar någon större roll när man inte har jobb, hehe.


veggomat-tips till mamsen!
först såg vi på idol, sen hade vi ett magnetic field-moment, akustisk och live såklart.


så här myspys kan det vara en tisdagskväll i september!

imorrn släpper självaste mr.lekman nytt. rescensionen här bådar gott. hehe, beskrivningen av k-dale var fin, det är mina hoods gott folk!

image51
han är söt också.