grammisgalan i år igen. bäst var absolut att the knife vann alla sex priser de var nominerade till. deras skiva förra året är sjukt bra, och we share our mothers health är ta mej tusan 2006 bästa låt! mest pinsamt martin stenmarcks försök till att rocka till det. men fan vad jag skrattade. dock inte med honom utan ÅT honom. bra att anna ternheim fick pris tycker jag, även om marit också kunde ha fått ett. och sahara hotnights nya låt som dom premiärspelade i slutet lät riktigt sympatiskt. mycket mindre rock och mer, tja... pop, disco, synth. riktigt snyggt och coolt. om låten skulle vara en glass skulle den vara en piggelin.

idag var jag less på jobbet igen. jobbet i sig är iofs rätt okej. det är dock jobbigt med trappor,trappor,trappor. fast kobbigast idag är alla männiksor. hehe, nu kanske ni tror att jag lider av social fobi, men så är inte riktigt fallet. det är bara jobbigt att omge sej med människor varenda dag som jag absolut inte har något gemensamt med. jag behöver hjärnstimulering. eller nåt.

kvällen avslutades med fika på mums. med julia, helga och anna, gött mos! där kan vi prata hjärnstimulering. sen gick jag anna och myggan på en föreläsning som skulle handla om framställningen av unga tjejer i svensk film, men det var dåligt. de som pratade kom ifrån det egentliga ämnet, och det blev inte alls så mycket vettigt sagt.

sleeping time, snart åker jag till karlstad!


snygg kniv

mmm. pudding i knife-video!

Nackdelen med ett 6 till 2 jobb är att jag alltid är väldigt trött när jag kommer hem från jobbet. det har bidragit till att min kulturella sida har gått i dvala. men nu är det nog! jag gick till kortedala bibliotek häromdagen, och dom hade en söt liten genushylla som jag botaniserade i. och hittade riktigt bra saker! 100 procent är ett feministisk seriealbum, och det är skitbra! igår började läsa med uppenbar känsla för stil, och judith butler spar jag till sist. nu jävlar ska här läsas!

jag borde köpa inspelningssaker också. snaaaart. jag måste! men den här veckan blir hetsk. imorrn är det fika med julia och föreläsning med myggan. och på torsdag ska jag fika med jonas och i helgen är jag i karlstad. men nästa vecka är det fan i mej dags!

idag har emelie och jag köpt en klocka till köket, den var fin!böcker

bokskörd från k-dalebibblot!
könet brinner, med uppenbar känsla för stil och 100 procent fett.
måndag igen. jag hade en obehaglig dröm inatt om att komma försent till jobbet, fast det stämde inte med verkligeheten iaf. ganska bra måndag, fast jobbtrött är mitt andranamn.178371-2
kom heeeeem!
helgen var kung! lite lustigt hur fantastiskt mycket jag lever för helgen nu när jag jobbar. skulle nästan kunna döda för en ledig vecka, eller iaf en ledig veckodag för att bara sova och inte springa i trappor. men pengarna får vara motivation antar jag, och lönen i torsdag var sannerligen sympatisk.

helgen: i fredags låg jag däckad framför tv:n med emelie, välbehövligt. igår på dagen stod jag i systemkö och fikade med ankan och myggan. senare på kvällen hade sny och jake partie, kul var det! massa trevligt folk, fast jag har visst inte lärt mej än att jag blir bakis på rödvin. aj! efter forepartie åkte vi in till stan och gick på nåt bytt ställe som hette lokal. skitbra var det, och så stötte vi på kollektivet och fler trevligt folk!
 

                                              
syster och indiebiffen

 
emelie och indie-biffen på lokal!

Välkommen till min nya blogg!