ska det vara så här svårt att vara i en ny stad? det hade jag fullkomligt glömt bort. jag minns iofs att det var förjävligt första månaden i göteborg, men det var snart 5 år sen så det har jag lite förträngt. iaf så är det så: fy fan vad tråkigt,bajsigt,jävligt det är! nu är jag kanske lite väl dramatisk, men jag är helt deppig av att inte känna någon och inte ha något vettigt att syssla med. jag saknar vänner, väldigt mycket. kanske blir bättre när jag börjar jobba, jag var skillad idag!
Igår var jag ute i störsholm, det var roligt. Först var vi hemma hos Johan i nacka och hälsade även på hos Hugos klassis Gustav i studentkorridorsfest. Sen begav vi oss in till Debaser Medis, jag har varit där minst två gånger förut och det brukar vara rätt skoj faktiskt. Vi stod på gästlistan, det borde bli till en vana hehe. Gillbert spelade, men det var inte så bra. Förbandet Love & Happiness var mycket bättre, lyssna på dom vetja! http://www.myspace.com/lovehappinessband sen smet vi in backstage och snicksnackade med calle och sen dansade jag till pop all night long. jag hade sköj!


ehe var det så vi såg ut?


johan och hugge beställde två grekrullar var. det funkar tydligen så i störsholm

det är bra med flyt, jobb verkar jag ha fått med! ikväll trotsar jag förkylningen och drar på förfest och spelning. såg på skavlan eller vad det nu heter igår där rhianna var med och hade värsta snygga frisyrern. typ som min men lockigt. och mtt hår är ju rätt självlockigt egentligen så ikväll blir det pudelfrilla som gäller! tjo!


snygg frilla om jag får säga det själv, och det får jag!

En person här i hushållet har börjat vomera för fullt. Jag vill INTE ha vinterkräksjukan. inte nu, inte imorgon, aldrig! jag sätter mej härmed i karantän! Slapp vecka har det varit, imorgon är det fredag. vilket spelar föga roll då jag saknar arbete för tillfället. helst av allt skulle jag vilja fly till emelie och skogen men det är så dyrt så det blir till att stanna i storstan. men det kanske kan bli skoj ändå

såg en av mina lånefilmer förut, Zozo, av han Fares. inte helt övertygad av den filmen. förutom huvudrollsinnehavarens charmiga lockar, skulle få vilken 12-åring som helst på fall.


söt pojke, inte helt klockren film, Zozo hette den iaf.

Jag myser till det med kvällsfika, the och mackor. ska nog satsa lite på veganstuket i vår, iaf det jag äter hemmavid. om man vill ha lite goa smörgåspålägg utan nåt djuriskt i är tartex och tofulines mjukost goa!
mmm, gött på mackan! rätt dyra dock. om man vill va ekonomsikt vegansk är hummus eller avocado gött.

sen så hr jag ju mitt slutasnusaprojekt. har gått helt okey, men jag har varit väldigt sugen dag dock. funderade på om det var värt att köpa en dosa, men tänkte att jag får skärpa mej. köpte en såndär nikotinfri historia, den är inte top notch alltså!


inte go! men jag var desperat...

Det är ju för fint med bibliotek, sepciellt såna små i förorten. så söta, jag kan gå runt och bara mysa där hehe. lånade massa tidningar, musiktidningar och hälsotidningar och filmer. och böcker! ah det är så sjukt bra, här ska det läsas och kollas på film de sista dagarna innan allvaret sätter in. mötet gick bra, hoppas jag. svårt det där, när det känns bra och folk säger att det är bra, man vet juu aldrig. som prov i skolan, när det kändes bra gick det sådär och när det kändes skit gick det skitbra. nä, vad deppig jag blev, jag tror det gick skitbra! har kollat in den lokala hälsobutiken, köpte lite sånthär:


hehe, stora bilder. men iaf, så sjukt bra är det! kostar typ 40 spänn och det räcker hur länge som helst eftersom volymen blir mycket större när man tillagar det. färsen är skitbra att hälla i krossade tomater och massa kryddor och efter tio minuter har man veggoköttfärssås. levde typ på sånt och pasta när jag jobbade. bitarna kokar man upp i vatten i typ 5 minuter, sen pressar man ut vattnet och steker på hög värme med goa kryddor. idag la jag till wokgrönsaker, kokosmjölk, curry och chilipulver och åt till ris. gött mos är det! nyttigt är det med, mycket bättre än djur!

en till slackerdag går mot sitt slut. jag kom iaf utanför dörrn och promenerade ända bort till grannförorten då jag var i desperat behov av tamponger, nässpray och c-vitaminbrus. men mest för nässprayen. sen kom jag på att jag nog hade kunnat köpa mina apoteketartiklar på coop här alldeles vid mej, fuck! Johan och Hugo har varit här på Gretamöte. vi hade protokoll och hela baletten. seriöst alltså! vi har planer ska ni veta, nu ska vi bli kända! sen tittade vi på handboll, sverige förlorade. det var ju mycket bättre på bengans tid, och slangen och lövet och köttbullen och ja, ni fattar. imorn ska jag på intervju och fixa med bandrelaterade saker. sen i helgen kanske jag ska på fest. måste börja lära känna folk, hjääälp! på fredag verkar jag bli helt allena, vem vill titta på handboll med mej? varför bor alla så långt bort? buhu!


den här bilden är så himla go! tar mig friheten och lånar den från ida. Juldagen 09 hemma i svall, em, jag och ida provar olika yogaposer. ah så fint!


snytpapper vare här. det är lite krångligt att snyta sej med näspiercingen, hehe.

snörvelsnörvel, snuvig och seg i hjärnan och kroppen. det har jag som ursäkt för att ha en riktigt viladag. man ska vila för att bli frisk snabbare! jag har iaf lagat mat i mängder, det måste jag ändå säga var lite aktivt. jag gjorde den här med några modifieringar. hade keso ist för ostsåsen och lite spenat i såsen. hej matlådor! är bra att ha sen när jag ska börja jobba så smått. inte jobbat sedan juni, hur ska det gå? jag är inte alls pepp, jag vill börja plugga så snart som möjligt. jag hoppas på plugghöst. jo, sen lagade jag currygryta med potatis och broccoli och råris till. får hoppas på att maten blev go. jag gillar matlagning, fast jag har ju inte typ lagat mat sen i somras, så det är roligt att dra igång lite storkok. hehe, nörd! emelie sa kostregistrera mej nu i veckan med, så man får se om man sköter sig. kanske är svårt i helgen. sen ska vi ha bandmöte, och så borde jag hinna köpa nässpray innan. uhu, jag måste utanför dörren. damn!


en bra kokbok om man vill laga veggomat :)
http://www.vegetariskhusmanskost.se/
jag har tyckt att det är märkligt att man inte dragit på sig någon vinterrelaterad krasslighet så är efter hemkomsten från asien. men nu verkar det som jag håller på att drabbas av förkylning, fram med c-vitaminen!!

det har iaf varit en göttig dag, jag och pappa var och lunchade på hermans. eller åt middag snarare. väldigt trevligt. väldigt go buffé och allt är veggo. man äter tills paltkoman infinner sej och toppar med några koppar kaffe. rekommenderas!

nu ska jag väla se prguldgalan som typ alla tjötar om. med en kopp rött kanelte från friggs kanske. deras tesorter är så jäkla goa allihopa. nypon, kvällsro, kamomill, mint, ja herregud man vill ha dem alla!


mmm, så sjukt goa! hallon har jag dock inte provat, men det låter gött. lakrits?? blä! kolla alla på www.friggs.se


dax att överkonsumera c-vitaminbruset jag har stående i köksskåpet!

Ännu en ledig dag, ännu en joggingrunda på morgonen! Jag gick upp nio, vilket jag ändå måste säga är godkänt för en så morgonslö jävel som mej. Hittade in i nackareservatet och joggade runt lite. Måste dock påpeka att jag varvar det hela med gång. och gången är nog mer än springet. men man ska inte gå ut för hårt, då kan man skadas och överansträngas. lungt ska det va! Sen har jag varit och storhandlat. shoppingdjävulen måste ha hittat mej för jag köpte alldeles för mycket föda för att bära hem på ett oansträngande sätt. Bära mat hem från hemköp var sjukt mycket jobbigare än morgonturen i skogen. Nu har jag iaf världens nyttigaste och välfyllda skafferi, yey!


vad är det här för sportig typ? men det är ju hanna!!


det är snöigt i störsholm!
trots att jag bara varit hemma i svearike en månad är jag redan så jääävla less på vinter, snö och kyla. jag fryser konstat och blir het deppig av snö i ansiktet och molnmolnmoln. var är våren, var är våren??


våren??
Det har varit en otroligt fin helg. En sån lugn, trevlig och mysig som var exakt det jag var sugen på. Kom till Alvesta tågstation i fredagskväll där Emelie och Hanna var och hämtade upp mej. Tittade på tv och åt nyponsoppa och glass. I lördags gick Emelie och jag upp tidigt för att hinna med dagens enda buss in mot Växjö. Att bo på landet kräver mer planering helt enkelt. Vi shoppade loss och fikade på ett himla mysigt kafé. Sen tog vi på oss reflexvästarna och gick in mot byn för att handla lördagsmiddagingredienser. Vi gjorde go pizza och drack lite rödvin, avslutade kvällen med Peter Pan, jag gillar familjefilmer hehe. Idag tog vi lång sovmorgon och så begav vi oss ut till sjön och åkte lite griller. Det var skoj faktiskt, roligare än när man var liten och frös och ramlade hela tiden. Sen har jag och Emelie lagat middag och så har vi bara hängt och haft det riktigt gossigt. Precis så bra som det ska vara!

 
Sportigt är det nya svarta!

mot gretavåren!

Jag trodde då aldrig att jag skulle uppskatta den ädla motionsformen jogging. Jag har likställt det hela med tortyr. Men både idag och igår begv jag mej ut i Skarpnäck, massa promenadvägar som leder in i skogen och hela världen är fylld med snö och frosten glittrar på träden. Och så trycker man igång en rackabajsare till låt i ipoden och då var det helt fantastiskt fint att springa. Måste vara snön som har förgiftat mej med konstiga ideér. Det kanske kan bli en god vana om inte annat. Jag ser förövrigt sjukt sportig ut! Jag har inga träningsbyxor här så jag tog mina nya leggins, som ser ut som tajta spinningyxor typ, en sportig vindjacka som jag fick i nån tidningspremie för länge sen. och så postenskorna. För att piffa upp det hela kör jag även med rosa öronmuffar. fan, nästa gång måste jag knäppa kort på spektaklet som är jag!

Det har varit en fin vecka Göteborg känns rätt mycket som gamla minnen för tillfället. Här kan jag liksom göra nya. De jag bor med är skittrevliga. Var på intervju idag, vore konstigt om de inte ger mej jobbet. Jag är fan i mej överkvalificerad för såna jobb!! hehe, det är bra med starkt självförtroende.

Nu åker jag tåg till småland. Hur jag har klarat mej utan bärbar dator innan är ett mysterium. Nu bär jag med den som om det var mitt insulin eller astmamedicin. Överallt alltså. Bandplanerna börjar förövrigt smidas för fullt, gif brudar, cash och ett fett kontrakt!! det är vårt mål...
Värsta chocken med att komma hem från utomlandet är ju denna fruktansvärda kyla. Först 20 grader minus i sunsvall i två veckor, och sen har vi göteborgskylan. den horribla, bitande kölden som inte några kläder tar död på. det är så jääääääva kallt. jag kanske får fly till thailand igen, det var gött mos det!

Förutom kylan i luften är inget annat kyligt här. det känns underbart att vara här igen. jag har hunnit med massa fint häng, fika och filmhäng med julia, tacomiddag (yeeeeh) och titta på indienkort med annika och viktor, fika med raz och å kellys igår som var precis som vanligt. och det är så fint att allt är som det ska vara! idag var emelie och jag på stan och åt sushi, min första sedan augusti! och så shoppade vi lite second handgrejjer. se skulle jag köpa patroner till skrivaren min, och så var det typ världens snyggaste popare som hjälpte mej. haha, jag blev helt nervös. nu: tina upp!
Mitt nyår var fint, knytmiddag, fuldans, utsikt över göteborg och raketer, och livsfarlig väg upp och ner. det var lyckat!


jag och em


hugo, em och jag


hugo, johan jag och em


en sån nyårskaramell!




...och dagen efter, trött men det var värt det!