Helgen i Malmö var den bästa helgen på länge! I fredags stannade jag hemma och bakade kakor med Annika och Viktor. I lördags var vi ute på cykeltur, till bokskogen fram och tillbaka. Blev lite mer än tre mil cykling allt som allt, ni kan inte ana hur hurtig jag kände mej. På kvällen var vi på konstvandring och fest. Så länge sedan jag var på fest att jag nästan glömt hur man gör. Jag drack rödvin och satt mest i en soffa, och allt blev roligare ju mer vin jag drack, hehe. I söndags åt vi brunch med hemmalagade scones och cyklade till ikea, sjukt mycket vuxenpoäng för ikea på en söndag. Jag köpte en bokhylla, säng och massa bös (som är ett användbart skånskt uttryck. tror det betyder småskit). Speciellt härligt med sängen, eftersom jag legat på en tunn madrass i en månad. Idag var det skola igen, vi var ute och mekade med tåg. Det gick bra, fast det är läskigt att hålla på när hela klassen står och glor. Men jag överlevde. Det ska ju vara nyttigt att göra saker som är lite jobbiga. Imorn har vi prov så nu är det dax att börja plugga. So long!
http://open.spotify.com/track/4y6gQ3YSQaGKiiGxJY3Lop

tryck på länken så kan ni lyssna på bandet mitt på självaste Spotify. Är det inte härligt så säg!Idag var det återigen skola efter några extra dagars ledighet, eller hemstudier som dom kallar det. Jag förstod ingenting av dagens lekton och kände mej helt dum i huvudet. Det var iaf trevligt att träffa klassen igen. Sen har jag, Vickan och Ankan gjort falaflar från scratch med ett riktigt såntdär falafelverktyg. flott ska det va! så nu efter en stadig rulle homemade falafel mår jag bättre.


Så här kul kan man ha det en fredageftermiddag. Jag är duktig och studerar 4 real på vår hemstudiedag. Jag trodde aldrig jag skulle behöva lära mej om teknik och grejs igen, men så livet kan ta sina vändningar. Jag läste media i gymnasiet, så senast jag kom i närheten av sånt här var väl i högstadiet. Det är inte roligt, så jag ger nu upp för dagen. Åker till biblioteket och lånar lite roligare böcker och ser framemot fredagsmys med Emelie och Ankan.

åh vad nördigt att ha bilder på lok, jag skäms. men det var iaf ett sånt här jag körde, wouwou!

Tredje veckan denna höst. Vi gick i skola på förmiddagen i måndags, pratade om signaler. I tisdags hade vi hemstudier, jag försökte förstå vad hydraulik och pneumatik är bra för. när jag inte förstår blir jag arg, så jag gav upp ganska fort. I onsdags pratade vi om olyckor inom yrket och idag har vi kört loksimulator och riktigt lok på en bangård. kändes gött det. i helgen blir det feministiskt festival och gudrun schyman. har kommit igång med träningen med, förutom att mina knän strejkar känns det gött mos. puss!


wrom säger det när jag cyklar förbi!


Massa grönsaker och frukt, ägg, ost, mjölk, creme fraiche, matlagningsgrädde, och tio rosor :)

Så där ja, sommaren tog slut i år med. Det känns trevligt med höst må jag säga. Och jag kan ju titta tillbaka på en toppsommar, kanske den bästa ever! Nu har jag bott i malmö i två veckor och gått i skola lika länge. Det känns sjukt bra. Lägenheten är hur fin som helst och det tar tio minuter ner till centralen med mina räcercykel. Skolan verkar bra, väntar bara på att vi ska få börja köra tåg på riktigt :)