jag vet vad jag vill bli när jag blir stor (tror jag).

Ah, jag gillar att köra fordon. Började med mopeden som 14åring, honda mt5:an som jag alltid var tvungen att rulla igång för att det var fel på tändningen. Sen så har jag kört massa bil och spårvagn, och mitt drömyrke är lokförare och jag har en hemlig önskan att bli rallycrossförare eller köra rally med vanlig bil. Jag vet inte vad jag tycker är så sköj med att köra omkring saker, men nåt är det! Idag lånade jag bilen, slog på ett gammalt blandband och körde omkring med solen i ögonen och log för mej själv. jag borde blivit raggare asså, snygga brudar och ett vrålåk, vad mer kan en önska sej?

Sen så var jag förbi hälsokosthandeln och gottade mej. ett annat specialintresse jag har, saker som är bra för hälsan. jag köpte linfröolja. får ju typ inte i mej nåt omega 3 eftersom jag är vegetarian. sjukt dåligt utbud på omega 3-piller som inte är av fiskolja. och det går inte att svälja ner fiskleverolja för mej, bara tanken får mej att kräkas lite. det finns några få märken som säljer vegetabilsk omega 3 i pillerform (eller det som gör att man kan bilda det i kroppen sen, yadayada) men det gick inte så bra att få tag på i lilla sundsvall :)Linfröoljan är mycket rik på omega-3. Det vanligaste alternativet är fiskleverolja, vilket smakmässigt är en ruskig historia. Därför är linfröolja, för dig som är vegetarian eller vegan, det självklara valet för att du ska få i dig viktiga omega-3-syror. Men även du som äter fiskleverolja bör prova vår linfröolja, då den faktiskt innehåller dubbelt så mycket omega-3 som naturlig fiskleverolja.

Enligt dom som kränger saken iaf, det låter ju bra (http://www.biofood.se/Produkter.html)

Oh well, oljor och bilar är mina särintressen.

vad otuff jag låter.

(jag borde ta en bild på mej och bilen och kanske den gamla mopeden) återkommer.


Årets första sommardag! Året första 20 grader, solsken och ljumma vindar. Speciellt fint eftersom det har varit skitväder i södra delarna av landet. ja, skadeglädje kan vara roligt. årets första promenad i kortärmat! Alltid lika fint att blända med sin ljusa hy. Nästan som på bilden här ovanför. men det är ju hett att va blek, kolla in vampyrhajpen liksom!

Annars börjar jag planera för fullt inför sommaren. Om en vecka drar jag till Sthlm och om två veckor drar jag till Gbg igen. Och så vill jag hinna med minst två festivaler och lite resor. Jag är extra pepp på Amsterdam, nån som vill hänka?? Jaaa!

Roller derby kanske är det nya svarta? Verkar kul att tacklas och åka rullskridskor. Såg Whip it igår. Med Ellen Paige och så hade Drew regisserat. Ingen fempoängare kanske, men bra för en bakiskväll och så är det ju så gött med lite coola brudar.

Inne på andra säsongen Six feet under!
har varit inne på stan och handlat, en jättesympatisk kokbok om vegetarisk indienmat på myrorna, i härlig 80-talsanda! och lite ansiktsskrubb och mask. jag känner mej lite glåmig, hehe. sen gick jag hem till farmor i granloholm och åt lunch. sen hämtade vi småkusinerna på fritids och hängde på landet och så följde jag med på deras kampsportsträning. sen åt vi middag alllihop. sympatisk dag! sen har jag och mamma gått strandpromenaden i solnedgång. det är visst en mil fram och tillbaka, fan va hurtigt!
http://www.oedipus1.com/home/?p=63 <---- Hugo skickade just den däringa länken. 49 minuter in avslutar Greta & The One Night Stands podcasten med H&B. Fräckt att en snubbe i USA har plockat upp oss. Hugo fick hybris och jag känner mej lite härligt nöjd. Nästa världen!! hehe. Update: han snubben startade tydligen usas första punkradiostation på 70-talet. fräckt!

Imorse var jag ute och gick en timme innan frukost. Sen åt jag gröt och gick ut igen, jag joggade HELA strandpromenaden vi har här på ön. Kändes lätt och gött. Förra veckan var jag ute och gick varje dag och så red och simmade jag. Känner att det är dax att ta tag i formen inför sommaren. Jag måste ju orka med alla festivaler och utekvällar liksom.

igår såg jag två dokumentärer, båda på svt (såklart). "Jag köpte en regnskog" och Dokument utifrån som handlade om fisket i världen. Vi skövlar ner regnskogen och fiskar ur haven så det snart inte finns något kvar. Man kan ju bli cynisk för mindre. Sen låg jag och tänkte på allt dumt mänskligeten sysslar med när jag skulle sova, kanske borde se nåt mer glatt på kvällarna?