Min kärlek går till bandet The Magnetic Fields som jag, annika, emma och anna var och tittade på igår. Det var absolut en av de bästa konserter jag varit på, kanske den allra bästa. Jag satt och hade gåshud hela tiden för det var så jäkla fint och vackert! Och när de spelade min favvolåt (all my little words) var det fan inte långt till tårarna. Ah, det var så fint och stämningsfullt och sympatiskt! Hittade lite videor på you tube, visserligen fårn LA, men samma grej.
 


"I thought you were my boyfriend" har ju värsta discobeatet egentligen, men här är det bara cello, piano och gitarr och det är ju så jääääkla bra!


gråttime! Stephin Merritt röst är ju too die for.

Eftersom mitt arbetsschema är rörligt som attan har jag haft helgledighet mitt i veckan. Onsdag och torsdag, och så jobbar jag hela midsommarhelgen. Men det är sjukt skönt att ha två dagar mitt i veckan, man behöver inte trängas och dö av andnöd när man ska gå i affärer på stan och man behöver inte stå i köer för att komma in på kellys. Jag är glad över att jag slipper working 9 to 5 grejen, även fast det såklart är tärt att jobba helger ibland.

Ledigheten har iaf varit fin som snus! I tisdags hängde jag med Linn, Jessica och två av jess pals. Drack lite öl på kellys, som det ska va! Igår var jag och Emelie på stan, jag hittade lite sommarkläder bl.a. Sen på kvällen såg vi på fotboll på ett hak på andra långgatan. När förlusten var ett faktum vandrade vi över till kellys där vi drack fruktdrinkar. Och citerade sune i evigheter!

Nu är jag nästan pepp på jobb hela midsommarhelgen. Men bara nästan.

så här söta var em å jag igår!
Sådana här sötnosar kan man hitta i kortedala!


Och så den obligatoriska outfitbilden! Är vi inte sommarfina så säg!

Har jobbat tre dagar, redan less på jobbet. Igår tog vi en efterjobbetöl på kellys, då blev jag lite gladare iaf! Idag är jag ledig! Har tränat och sen har jag inte gjort ett dyft mer faktiskt. För första gången i mannaminne är jag hemma på en ledig kväll, helt på egen hand! det känns sjukt ovant, men ganska skönt också. Jag behöver verkligen slappa, jag är en sliten själ efter alla upptåg och allt jobb. Har ätit en påse chips och tittat på tv, massa simpsons och grejer! Nu börjar jag dock bli lite less på allenalivet. Kollade igenom massa gamla bilder förut i brist på annat. Haha, man har ju sina skelett i garderoben. Inte alltid varit den hunk man är idag liksom, hihi.

kolla in det här liksom! när jag tog studenten 04.


ahh, världens sötaste pudel!


Alnö är ju sjukt fint alltså!


HAHAHA, den här bilden är ju bäst alltså! Jag är typ 17 år, värsta emo man var i sin ungdom! ojojo, så liten och blyg och osäker. tur att det har gått över!

Det var inte igår man var hemma en vardagkväll å glutta på TV. Händer aldrig nuförtiden. Så dagens vardagslyx var att slänga sig i soffan efter jobbet och titta på sex & the city, dubbelavsnitt som grädde på moset! Min lugna vecka går bra hittills!


äntligen fick jag vara ledig en hel helg! I lördags åkte vi till saltholmen, badade, solade och drack rosévin. sedan åkte vi hem till mej och fortsatte festen, dans och kahlua. allt avslutades på hisingen med efterfest i äkta gitarr-anda!

idag var vi vid delsjön och badade, sjukt fint! nu på kvällen var vi på kellys, åt billig pizza och kom tvåa på quizet!


saltholmen i lördags! det var sjukt fint. viktor och annika chillar på klippan.

 
delsjöbadet idag (söndag alltså) sjukt fint var det!


så himla fint med ledig helg! blek är man, men har humöret på topp!


2:a-pris i quizet, presentkort på kellys! det gjorde vi jäkligt bra!

Ja, jag gillar tillvaron för tillfället! Förutom stress på jobbet som är tärande. I måndags var jag försenad hela dagen. Jag försöker att verkligen inte bli uppstressad, men det blir man tillsist ändå. Men måndagen efter jobbet var fin, skyndade iväg mot pingisklubben som har blivit en klassiker. Svettigt och varmt var det, men trevligt! Vi blev ett fint gäng, och när de stängde styrde vi upp lite efterfest på hisingen. Vi gick från majorna till hisingen, typ 1½ promenad i sommarnatten.

Idag har jag varit LEDIG! åt falafel och glass i solen och sen har jag ätit middag med sandra och johan på balkongen. mys!

imorrn är det jobb, men jag peppar redan för helgledighet, yes! kan bara bli bra!
Nu var det gansla länge sen jag skrev. allt lunkar på, jag trivs och har hälsan! hela den här veckan har varit väldigt actionfylld. pingisklubb, biljard, kellyshäng, föräldrabesök, efterfest med ostkaka, slottishäng och jobb i salig blandning. dagens arbetspass var jobbigt, 11:an till saltholmen= 1020023030 människor. men jag fick komplimang för min spårvagnskjol, happy time!