verkligen sympatisk torsdag (iaf delen efter jobbet). träffade elin, som har varit i asienregionerna i fyra månader, och myggan. vi tänkte fika men vi hamnade tillsist på kellys (alltid kellys) och drack en torsdagsöl och åt ett obligatoriskt veganmål. mys och trevligt var det!

nu har jag skavsår efter mina nya snygga skor och imorrn är det fredag!
jag tror banne mej att självaste jens lekman spatserade förbi mej när jag gick hem efter jobbet! cooolt! som jag ju tidigare stolt berättat för alla jag känner bor mr.lekman fem hus bortanför mej och när jag gick förbi huset idag och just tänkte "ja just ja, där bor ju kung-jens" gick det förbi en poppare-deluxe som måste ha varit jens!
idag är det stekande sol (30 grader på vår balkong) årets första brevbärardag med kortärmat på turetn och nu efter jobbet har jag suttit och solat på balkongen och fått massa schnygga fräknar.

jag har återupptäckt sophie zelmani också. lyssnade massor på time to kill-skivan när jag bodde i bollnäs, och den är exakt lika bra nu som då.


s?tasophie
hon är fin sophie!

skönt med helg! det har varit sol hela tiden också. idag var det 25 grader på vår balkong, emelie och jag satt och solade hela eftermiddagen. sweet!

igår var jag på pustervik och såg den amerikanske grabben andrew bird tillsammans med johan, sandra och tobias. det var mycket bra. lyssna själv på www.myspace.com/andrewbird vettja!

178371-25.
så här såg han ut andrew, fast igår hade han både fiol och gitarr på sig

det bästa med postenjobbet (kanske inte, men iaf en klar fördel) är att jag numer är väldigt morgonpigg. imorse vaknade jag pigg och utvilad kring halv nio!! helt galet är det, men skönt, för fan vad mycket mer man får gjort av att gå upp vid halv nio istället för halv tolv. nu har jag spenderat 1½ timme läsandes gp:s lördagsutgåva (vi har en gratis provmånad) och ätit långfrulle. mys! nu ska jag in till stan, leta kläder, köpa vin och handla mat, so long!
jaaa!  det är helg och vår, det är kung! förutom måndagens plötsliga och mycket kraftiga snöoväder har det varit sol och vårväder hela veckan. jag blir skitglad och pigg, trots stundande pollen och kärlekspar som kommer invadera staden. idag tog jag det lugnt på turen och efteråt stod jag i solen och gottade mej, najs! ikväll har jag tittat på tv och snacksat (ätit godis alltså) och imorrn ska jag banne mej ut på galej (är väldigt sugen iaf)

gonatt!


f?nsterutsikt
så här såg utsikten ut från var stuga i vemdalis!

fj?lls
till fjälls, utanför jaktstugan.


waffels!
mmm, fraswaffels med hjortronsylt och en kopp kokkaffe på det! lovley!

poodle
när jag och emelie flög tillbaka till gbg åkte vi i samma flyg som the poodels! fast det är ju den äkta poodeln debbie på bilden!
oh, yeah! äntligen är det helg och jag har begärt fem betalda semesterdagar nästa vecka! drottninglikt! imorrn klockan 8 arla åker jag och emelie tåg hem till svall! och sen är det mellon (melodifestivalen alltså) och på söndag åker vi till vemdalen med la familia. så jävla trevligt blir det med all sannolikhet.


kind
the ark vinner mellon enligt min tippning!
mm, tänk dig den här androgyna hunken med lite smör på!
men imorrn går jag nog till jobbet. jag är alldeles för rastlös för att vara hemma. hoppas att jag inte blir arbetslös i höst, då skulle jag bli galen!

dagens musikupptäckt är apparat organ quartet, jävligt bra!
 
idag ska jag diska och läsa en bok tänkte jag. nu mår jag nästan lite illa, det kanske var den ekologiska lättfilen som jag åt till frulle? tyckte den smakade lite märkligt. förövrigt en väldigt fin upptäckt, både ekologisk och lätt, allt som jag vill ha! fast dåligt om den gör så man mår illa.
image16
www.myspace.com/lennartzmusik
det är fantastiskt märkligt att vara hemma på en vardag. första gången sen i somras typ. och jag har glömt bort hur man slackar. har hittills diskat, kollat nya jobb och laddat hem musik. har hunnit lyssna på massor av fin musik, hela album såklart. än så länge har jag hunnit med:

säkert!
laleh
cat stevens
garden state-soundtracket
apparat organ quartet

nåt måste man ju sysselsätta sej med!
...lyssnar jag mest på säkert! och är hemma från jobbet. längtar till nästa vecka!

s?kert!
*100 degrees - Shout out louds
*World of its own - Tingsek
*Stereo Rock-n-roll - Apparat organ quartet
*Cara Mia -Mumsmums Zelmerlöw
*Live forever - Magnus Carlsson
*Dreaming of you - The coral
*Blister in the sun - Violet femmes
*The worriyng kind - The ark
*A little bit of love - Andreas Johnson

(Nej, jag skäms INTE för min schlagerböjning! okej, lite gör jag nog det, men en bra låt är en bra låt och är man vuxen ska man våga erkänna sina små hemligheter. indie-biffen goes schlager!)

emelie och jag tippade helt rätt igår, alla "Schlagerexperter" är käss, vi är the shit!

förövrigt: funderar på att sjukskriva mej i veckan, både för psykiska och fysiska symptom. och vecka 11 har jag semester, thank god för det. jag är helt ärligt knäckt.
Vad jag har lärt mej av att arbeta på posten: att vara snäll och duktig gör bara att man blir uttnyttjad. nej, man ska inte vara snäll och duktig. och det har jag fått lära mej den hårda vägen.
Nu skojar jag inte: jag har jobbat 10 timmar och haft 5 minuters rast. Helt jävla fucking galet! Jag fick lida för att nån logistikare inte tog all sin post, så jag har gjort DUBBELT jobb idag. tre timmars övertid. nu har jag migrän och har alldeles för mycket adrenalin i kroppen!