snart är det ta mej fan helg. även fast jobbet bara är hälften eller trehälften (kan man säga så?) så jobbigt på alnö-hooden än i gbg-ghetto är veckorna ändå mycket drygare. ge mej en helg och en bunke öl nu tack!

image39

snart är det pop på storsjöyran! (pipettes på lördag alltså)
sthlm
jag var i stockholm i helgen!
bäst med p3-radion på min posttur idag: trippel med depeche mode och så lite mapei på det.

mapei
uffie

uffie
är fortfarande bäst i sommar.
det här är andra helgen i rad som jag har rolgit när jag går ut på galej i sundsvall. mycket märkligt, men postitivt såklart. det beror nog mest på sällskapet. igår hade vi förfest i s-hooden (södermalm alltså). det var mycket kille med gitarr, men jag försökte göra det hela lite mer jämnt. och så sjöng vi massor, helt hest blev till sist. kul värre. jag hade gärna tagit massa kort, men min kamera är helt kaputt. jag sörjer, men jag tror att den ska gå att laga. iaf, efter förfest åkte vi till stan och hänkade på olerays. enda stället i stan jag känner till numer. lite too much r'nb för min smak, men poppen finns inte nånstans i svall en lördag klockan ett på natten. men om man dricker mycket öl kan man tro att slisk blir pop. nästan iaf. och så hamnade några av oss i festishgänget på vimmelbild. håll till godo!


vimmel på bild
jag går numer under namnet blondie!
image32

man kan göra egna figurer på simpsons-hemsidan. dagens bästa tidsfördriv!

jag funderar starkt på en ny mobbe, jag skulle vilja ha radio, kamera, mp3-spelare och telfonie i ett! och så ska den vara jäkligt snygg också. vore ju himla fräckt, nu är jag lite inne på den här. väldigt snygg är den, verkar dock som att kvaliteten inte är tipptopp, iaf av lite åsikter jag har kommit över på nätet, det kan ju vara felande iofs. annars är ju sony ericsson ett säkert kort, men det är verkligen ingen lööve mellan mej och dem. väldigt tråkigt, men man måste ju bli kär på direkten. jag pratar alltså kärlek till produkter nu och inget annat. jag ska iaf avvakta på köpefronten tills jag är helt säker, och det kan ta ett tag. min gamla mobbe funkar finfint ett tag till! häpp!