idag har jag köpt vårskor så jag tycker våren kan komma nu. idag var det sol och nollgradigt, klart vårakigt. jag måste nästan köpa solglasögon, men det hittade jag inga snygga idag. pappa tipsade om att biltema nog har solglasögon men jag är tveksam att de har den modell jag söker. jag var på kurs idag. kontorsjobb verkar mest innebära kaffe i så stora mängder att man får ont i magen och bensträckare en gång i kvarten. men gött med omväxling. jag och tidigare nämnd fader var och åt middag på hermans, klart gött. jag får alltid paltkoma. i helgen jobbar jag. idag fick jag min första lön sen i juli. den var liten men naggande god! den här veckan är jag på bra humör. en öl imorn och lyckan skulle vara gjord. puss!


Var på bio och såg snabba cash-rullen. på andra försöket, i stockholm förra veckan var ljudet paj. Den var bra faktiskt, bättre än jag trodde! Sevärd tyck ja! Boken borde man också läsa, sjukt bra var den. även om det var några år sen jag läste den. Nu ska vi baka semlor mmm!
Sundsvall, iag kommer snöstormen säger dom. igår var det sol och 15 minus, vi åkte skidor!jag och debbie


skidor, fint var det!
Natten spenderades hemma hos Hugo iklädden sverigetröja och ätandes korvbröd (jag hade ingen veggokorv) och kokosboll. Vi såg curling (sjukt märklig sport, nördarna anfaller!) sverige vann. sen såg vi på hockey, sverige vann. in yor face germanyyyyyy! blev rätt kul på slutet vid 4-snåret efter alldeles för mycket kaffe och ingen sömn. drog skämt på hög nivå, te.x med hugos kaffekvarn i handen "gud vad du maler på" och med klassiska citat som: "dax att börja åka skridskor nu". jag tror hugo uppskattade min närvaro. gick hem vid halv 5, blev inte rånmördad som tur var. hann sova 2 timmar innan jag begav mej in till tågstationen. brukar ha svårt för att sova på tåg, men inte idag när jag är trött som en gnu. mannen brevid mej väckte mej genom att slå en rem i hövet på mej från hans ryggsäck. gomorron! som vanligt är tåget försenat. SJ är alltid lika sopiga. men gratis internet ombord gör det hela lite mer uthålligt. funderar på att köpa en digitalkamera. vilken modell ska man köpa? jag lovade mej själv i januari att jag skulle unna mej en ny när jag fick jobb. och det har jag ju fått och har jobbat snart en månad, så dax att slå till. man måste ta hand om sej själv, och vad passar bättre än att ge sej själv materiella ting? jag kan dock tilläga att jag lever sjukt snålt nu när jag inte har jobbat och inte kommer få lön förrän i slutet av mars. jag tycker det dock är intressant att se hur lite pengar man kan göra av med, ser det lite som en utmaning. jag är duktig på att snåla, därav mitt fina sparkonto, mohahaha!


02.30 inatt. spänningen på topp!


sova på tåg. vakna med nackspärr. obs" bilden är en efterkonstruktion!
tummen upp för att arbetsveckan är slut! tredagarsvecka borde vara norm. eftersom det är som fredag för mej firar jag med snus! är glad idag! jobbet gick bra, det är skönt att ha ett slappt jobb som inte gör en fysiskt eller psykiskt utmattad. kunderna verkar gilla mej, även fast det är lång kö är alla glada och snälla när jag hjälper dom. tror det är min charm och mina glasögon som gör det! får passa på att va glad innan första bitchkunden kommer (det gör dom för eller senare!) sen efter jobbet har jag varit på singer/songwriter-konsert som min sambo emma anordnar med min gamla bollnäsbekanta per. det var trevligt, johan kompade en tjej så det var kul och se han med en gitarr i handen för en gång skull. nu ska jag på hockeynatt hos hugo i bagis och imorn 8.28 (fan va tidiiiigt efter en hockeynatt) åker jag hem till sundsvall. lövley!


tummen upp på det!
Jag funderar på att göra bloggen lösenordsskyddad, då skulle jag kunna skriva lite mer personligt. skulle kunna nämna att jag inte trivs så bra med min situation för tillfället. iofs är det väla typ 2 personer som läser bloggen, så jag kan bjuda på lite insiderinformation från mitt inre månne.

helgen har varit fin iaf, det ska jag nämna innan jag glömmer bort det. i fredags följde jag med johan och hugo på bandy. första gången för mig såklart. det var rätt skoj, folk var lite halvgalna. alltid kul att titta på folk som är djupt engagerad i märkliga saker. te.x sport. emelie var här och hälsade på med. vi tog en lung hemmahelg. jag föredrar hemmakvällar framför alkoholförtäring på lokal numer. har jag blvit gammal och tråkig? eller är det en naturlig följd av att jag har varit ute och festat flera gånger i veckan i flera år? i vilket fall, fan vad gött det är att bara slappa. vi lagade mat, såg på film och gick lite på stan.

jag jobbar imorn sen flyr jag fältet eftersom jag är ledig i helgen. jag är så omotiverad för allt, vad är roligt i februari? jag har haft det förjävla bra i några år men det här kan man kalla en svacka. kanske kan stå ut med lite tråk i några månader, då förhoppningsvis vår och sommar och höst blir bra.


Roar mej med Joy Division-dokumentär på svt2. på torsdag visar de spelfilmen "Control" om bandet och mest om Ian Curtis då såklart. Lille vän, 23 år och självmord. Såg den för några år sen med en dåvarande bekant, kanske dags att se om. Sånt som jag kan göra när jag inte har så stort umgänge. Veta när det går filmer på tv typ. Jag har tråkigt, men man kan inte a roligt jämt va? Jag saknar häng och min sambo!
det är fint med helg och mer fint med besök! emelie och mamma var och hälsade på i helgen och det var himla fint. gick på stan, hyrde film, såg melodifestival (vad kassa alla var utom salem) och lagade mat. mer behöver man inte göra i gött sällskap. jag vill ha mer besök, kom och hälsa på!
jag längtar fortfarande ihjäl efter vår och sommar, kom nuuuu!

även jag har investerat i en sån där spikmatta då jag tyckte det var gött att låna syster mins matta. nu när vi bor i olika städer passade jag på att köpa en egen. gött är det. har även hunnit med att träna på friskis och svettis, härligt opretto som emelie så smart sa. och bra med, allsidigt. hehe, jag har så blivit gammel över en natt. och jobbat hr jag gjort med. den här veckan känns bättre än de andra. fram för rutiner! fast det ska bli gött att få ledigt fredag till söndag och få besök från småland och sundsvall. gif fin helg!