I helgen är det Way Out West i staden. Jag har ännu besökt festivalen någon gång. Det är liksom för nära, saknar campinglivet och så är det väl dyrt för den tunna plånboken. Förutom att den övervägande delen av bokningarna är göbbar, så brukar de ju dock lyckas jävligt bra. I år är det mest Jens Lekman jag jättegärna vill se. FAST MEST VILL JAG SE M.I.A!!! Alltså, det finns inget coolare. Jag är sjukt bitter över att jag kommer missa henne, buhuuu!här är en av mina personliga favoriter! :)

Nu är det måndag igen och jag är ensam. Ensam! ensam i lägenheten och myser omkring och gör inte ett dugg vettiga saker. jag har gjort en schema så jag inte ska känna mej så stressad. jag har kontroll på situationen, ska repa låtar och städa och så vill jag läsa ut min sommarbok. sista veckan i göteborg, sedan blir det sthlm/svall/södertälje och sen flyttar jag till malmö. Sykt!

I helgen var jag å julia i oslo. det var trevligt. spårvagn heter trikk och det kryllar av svenskar. vi var på sightseeing (slottet, karl johan, vigeland park och lite mer) och var ute på lokal. himla gossig helg! Jag har inte haft en hel vecka i göteborg på två månader, så nu blir det kvalitätstid!


mongo i Oslo.

Nu är det bara tre veckor kvar tills skolan börjar. Det blir en rejäl omställning, från att vara ledig i ett år till att gå i skolan 8 till 16 varje dag. Det blir intressant, men oj så peppad jag är. Emelie och jag flyttpackar för fullt, adressändring är gjord och flyttbilen bokad. Det blir roligt med höst, jag ser framemot att börja träna igen och att göra matlådor. Sådana rutinsaker som inte blir av när man flänger runt som en sate. Det har varit ett roligt år. Sjukt att det snart är ett år sedan jag backpackade. Tiden går snabbt asså. Sommaren har nog varit den bästa ever, jag har aldrig gjort så mycket saker. Man får passa på medan man är ledig!

emmaboda, ja det är ju fint som smör! welle: erdball och crystal castels var bäst och allt annat häng med för den delen! härliga tider!


jobbångest?


tysk synt, mmmmm!