snart är det helg igen, sjukligt snabbt har den här veckan faktiskt gått. obehagligt det här med tid som bara försvinner, men skönt att jobbveckan inte känns så lång.

nytt om wislanderpåmittjobb-fronten: igår stod han och kammade post i samma hage som mej, wooow! (post-interna termer. kammade=sorterade hage=typ samma ställe i rummet) iaf, det var coolt, men jag vågade inte säga något.

på lördag kommer mamma och pappa och morfar på besök. på tisdag fyller mamma och emelie år och det bästa är att jag bara jobbar en dag nästa vecka. prisa gud, nu kommer skatteåterbäringen!
imorse på jobbet gäspade jag i genomsnitt en gång var 5:e sekund och blev till sist lite lätt illamåenda av allt munöppnande.  men jag lyckades genomlida dagen, och jag lyckades även genomlida en passansökan hos mamma polis. det var cirkus, skrikande barn och konstiga människot i horder, hjälp! sen handlade jag och emelie på netto, vi lyckades köpa en rengöringsspray som läckte vätska på frukten, men det borde gå att skölja bort. vi chirrade hemmagjord pizza till midddag och äntligen försvann mitt bajsmåndagdåligthumör! mat är nyckeln till allt!

helgen var bra! började lite i torsdags med vapnetspelning på henriksberg, det var fint. och så jobbade jag och stressade på fredagen, och sen åkte jag och sny till k-town! karlstad alltså, det är bara i karlstad. jag har ju en bilddagbok också där man kan kolla bilder, häpp! www.indiebiffen.bilddagboken.se där är karlstadbilderna med.
gissa vem som ska vara hålla på med vår flytt på jobbet och hänga massa på mitt postkontor? MAGNUS WISLANDER! helt galet var det när han presenterade sig på morgonmötet. hade satt kaffet i halsen om jag hade haft nåt.

Bästa dansrökarna igår på klubb populär:

You were always on my mind - Pet shop boys
Blue Monday - New order
Vi kommer att dö samtidigt - Säkert!
Enjoy The silence - Depeche Mode
Silent shout - The knife

Fan vilken trevlig helg! Igår var vi alltså på storan och svirade, trevligtrevlig födelsedagsfest innan hemma hos emma och erik i kviberg. och så massa utedans på det! i fredags var det slottskogen och sen stars and bars med sandra och johan, wie!

(påsken var fin, jag ska börja uppdatera lite mer nu!)

ahaaa, ibland blir jag så jävla less på att jobba så duktigt utan ett jävla uns av tacksamhet och uppskattning! dessutom simmar man i post även fast man stressar som en gnu, vilket leder till utbrändhet snart, jävla skit.

dessutom har jag FET framtidsångest! attans.

idag fick jag en toblerone av en tant på postturen. det var snällt, min andra gåva som brevbärare! den första var en after eightask i sundsvall förövrigt.

nu har jag precis kommit hem efter en fikasession med myggan, mysigt var det!
schnygging
kolla in min snygga outfit för gårdagen! jackan är splitterny (grått var inte väntat huh?) och strymbyxorna (som har en maska idag) och klänningen med! emelie chirrade frillan. det var party i kollektivet, alltid lika roligt!