det är fint med lediga vardagar, då hinner man med att vara nyttigt. Jag har städat deluxe hemma inför föräldrarnas ankomst. eller deluxe kanske är att ta i, men i mina städmått så var det deluxe. Sedan begav jag mej till stan och fikade med ankan på uteservering i sol och 20 gradersvärme, mums! jag har även hunnit med träning och matinköp. ja, jag är irriterande effektiv!

nu blir det jobb igen, ingen happy time..
ojoj, vad jag blir högstadienostalgisk när jag hör den här låten! jag har nog inte sett videon förut heller. ha, shit vilken kentinspirerad historia. typ taget från gravitation, om du var här och en himmels drog-videorna, det tycker jag allt. och shit vad ola hur hunkig när det begav sig! nu är det lite för mycket skägg och melodifestival. njut av den här gamla godingen!

Mirakel inträffar, för jag har haft en ledig helg! Inträffar ju som sagt bara var tredje vecka. Förra gången det var ledighet på tapeten var jag i Sundsvall, så det var alltså 6 veckor sen jag var i Götet över helg som inte innebär jobb. Jag börjar bli less på mitt störda schema. Men just nu är jag inte så bitter, utan mest glad över att helgen blev så sjukt fin! Finbesök från Karlstad hade vi, Hanna i staden! I fredags slutade jag vid tio, gjorde ett ombyte a'la-stålmannen på spårgvägens toalett och kubbade till kellys där Hanna, Sandra, Johan, Torsten + bihang hade ölmys. Tog två öl, blev less på den sjukt höga ljudnivån (hey gammal?) och så åkte vi hem till Sny och Jake för lite efterfest med tillhörande te och guitar hero.

I lördags sov jag och vilade ett bra tag, livskvalitet! Sen tog jag en långfika på stan med Sandra och Hanna. Jag har hittat världens bästa fik på andra lång, mittemot kellys. världens mysigaste, som tinells i sundsvall när det begav sig. Sen gjorde vi förberedelser inför kvällen, smink och hår och sånt. Och så var det fest i Bergsjön all night long, så himla trevligt! (Jag blir helt euforisk när jag får gå på fest, det händer ju typ aldrig längre eftersom jag jobbar 66% av helgerna, och ingen har fest på måndagar, suck) Så jag hade väldigt roligt, sprang runt och pratade med alla och dansade till brittan. Kanske att jag drack en drink för mycket, men jag var alldeles överladdad efter att ha varit i festide i sex veckor. Hemmafester är definitivt de bästa. Jag vandrade hem i soluppgång och fågelkvitter, hej håkanhellströmfeeling! 

Idag har jag ätit flötmat med Hanna och Sandra. Råkade äta chips innan maten, så jag orkade bara halva falafelrullen, tört! Sen har jag fikat på filmcafeét med crewet. Det är fint med fika, jag gillart.

För tillfället mår jag utmärkt! Tänk om varje helg kunde vara ledig liksom. Nästa helg är det valborg, cortege, demonstrationer, 14-isfylla och skit på stan och jag ska jobba hela tin, ja det suger! Imorrn ska jag trösta mej med träning, fika, och presentinhandling, för i helgen kommer fäderna och två femtedelar familj har födelsedag!

image146
Så här såg jag ut i lördags, hej pudding! hihi, det är kul att känna sig fin! och fotbollsstrumpor gör alltid succé till fest.

det är vår på riktigt nu! hela helgen var göttig värre med sol och varmt. i fredags hängde jag och emelie på uteservering, det var verkligen charterstämning. killen med uppknäppt skjorta som raggade på oss gjorde inte saken mindre charter heller.

jobbet i helgen var som en dans. igår körde jag pedalset på elvan. alla var glada, en äldre kvinna och en ung gangstaman önskade mej en trevlig dag. vid olika tillfällen helt separerade från varandra for the record. mer glada fölks tack!

den här veckan har potential. jobb tre dagar och leeeeedig i helgen! jag laddar för fest, oh ja!


ah, jag förstår att ni inte kan få nog av mina modebloggsbilder. hehe, dagens outfit i äkta charteranda! en tajtsomfan-klänning som jag låna av emelie. en aa-modell för er som är into mode. mina gamla leggins med ett hål på knät (för en white trash-feeling) den sjukt snygga skinnjackan som gör att jag inte ser lika segeltjejaktig ut som vanligt. och så en röd kuvertväska som grädde på moset. var man het eller vad liksom!


lördagen var en orgie i sol på vår balkong. happy time!
image142

fredagen var fan som en charter. det var stämningen, atmosfären, träden och uteserveringen. gött vare!
jag är leeedig idag! har tränat på förmiddagen. 45 minuter powerstep. det var skitakul och jag blev svettig som en gris.en studie i hur kul man kan ha med en mobilkamera. julia kom på den underbara ideén att skicka alla sms som mms. lite fuskigt eftersom hon hade en lärartavla till hands, men jag försökte jobba med mitt kroppsspråk! första bilden betyder ungefär "hej snygging, sitter du här och smular?" på andra bilden tappade jag just min väska på golvet, så jag hann inte tänka så mycket. tredje bilden är ett ja tack till fika!vi fikade på fröken olssons utesververing. sen började det regna, då gick vi hem.
en uppdatering: jag är jätteless och har framtidsångest. imorrn ska man ju söka utbildningar senast. jag vette fan vad jag ska bli när jag blir stor, men jag börjar redan känna mej trött på jobbet av några anledningar. jag kom på en plan idag när jag körde 10:an i rusningen. om jag jobbar lite till och sen reser och sen börjar plugga så jag kan bli stor. fast jag har inget resesälle och jag vågar inte resa själv.

helgen var fin! skvaller från en kollega på spårvägen är att jag har en hemlig beundrare som tycker att jag är jättesöt. ha, så jävla kul!
Om man känner för lite spårvagnsnörderi såhär på måndagsnatten ska man checka in det här. Frågan "Varför går föraren ut och vrider om med en pinne i gatan ibland?" är ju lite extra festlig. En fråga som jag har fått flera gånger förövrigt.

Nu äre natt!
känns lite ovant det här norrländska lugnet. speciellt nu mot helgen. vare festen? men det är gött med hemmatime, film och mat. har ätit så mycket så jag klarar mej til nästa istid. man ska vara väl förberedd!

image136
hemmagjord vegansush. den är inte schnygg, men fan så go den är!

image137
BÄSTA FILMEN!! på gammal köpe-vhs. är det inte vackurt?

Jao, jag är ju hemma i norr denna vecka, söönsvall äre!

Var på Birsta i fredags för lite fikamys och fönstershopping med em och ida. tog en tacolunch på charm med tillhörande personalrabatt, vi snackar flaschigt! sen var vi runt och kollade läget, lite christer sjögren på skiva, charlotte perreli i verklighet, erotikshop och omklädningsrumstabbar. sen tog vi en ordinary fika med lite choklad, kaffe och gossip. det är man inte blyg på!

image134
emelie och ida är som små sockerkakor, oerhört söta!

image135
ida jobbar på charmen, jag jobbar på meslooken, hehe.

image133

tog en "superfrukost" på filmcafeét imorse. det är mysigt att fika på egen hand i morgondis.