Varför måste vi döda varandra?
nåt säger mig att du blir borta en lång lång tid


image114
yesh, utmaning från sandra i norr (eller uppsala iaf, hehe). jag gillar ju sånthär med härliga listor som tidsfördriv, so shoot!

Väder utanför ditt fönster:
det är helt kolsvart, ser inte ett jota. men inte så kallt, inte så blåsigt och inte regn sist jag var ute.

Lyssnar på just nu:
Emelie filosofier så här på kvällskvisten "det finns bara en morgondag" vackurt.

I går gick du och la dig:
vid två på natta ungefär. nattmänniska oh yeah!

I dag vaknade du:
ha, det borde man komma ihåg. så jag säger elva.

Vad har du på dig:
svarta byxor från h&m i någon slags bomull, tvärrandigt linne och en grå ullkofta. fast inte från såna får dom skär i levande. hoppas jag. hmm, jag är en dålig vegetarian!

Senaste som ringde dig:
det är jag som sköter ringandet! nä, julia var det!

Som du ringde:
Till emelie för att prata killproblem, hehe

Senaste som skickade dig sms:
Sandra i götet

Senaste som du skickade till:
sandra i götet!

Senaste vän du addade på Facebook:
eum, det vet man int'

Som addade dig:
nån okänd 18-åring från sthlm. jag tackade nej, var det elakt?

Senaste person som mailade dig:
fadern!

Sista hemsida du besökte/läste:
sandras bloggish. och facet såklart.

Ska/har gjort/göra idag:
åt en stadig grötfrukost. handlade på hemköp, vi fick gratis apelsiner. kollat massa klipp på you tube. tränat afro med en sjukt dålig instruktör. fikat och varit på bio med ankan.

Bra eller dålig dag idag:
mycket bra! ledig måndag, här behövs inget mer sägas!

jag utmanar er alla att svara, do it nuu!

image108

oho, skönt med ledighetsmåndag! nu på kvällningen var jag riktigt aktiv, tränade. fast instruktören var ju helt från vettet kass, helt värdelöst ointresserad. sen hänkade ankan och jag på monday-bio. sjukt utflippad film om barberan todd. ha, var rätt underhållande, but störd som sagt. men johnny är ju ä

okej då emelie, här haru veckans HUNK!!

image109
det är lite lustigt det här, trots att jag arbetar mer än någonsin har jag mer fritidsaktiviteter för mej than ever. beror nog på att mitt jobb inte är fysiskt och psykiskt nedbrytande, som det förra på posten ju lugnt var. Jag har iaf varit ute i svängen rätt mycket på senaste. Det är roligt, men jag känner mej lite sleten deluxe. Veckoslutet toppades med en tripp till malmö där nils hade finfin inflyttningsfest. Oerhört sympatiskt!

Idag är jag ledig och känner mej så värd att bara äta mackor med marmelad och dega framför datorn. Emelie och jag handlade på hemköp förut, jag lagade pantmaskinen och så köpte vi fick man ett kilo apelsiner, eftersom vi har hemköpskort (VUXENPOÄNG!!). Det var bara 4 stycken i en såndär påse, kan det verkligen stämma det??

image106
Falafelhäng i malmö, ett måste!


Titta vad jag spottade på citytorget. En kärleksförklaring till mej klottrat på en fjällyoughurt-reklam! Måste ju vara mej man menar!
Emelie och jag har varit en tur på stadens gator och torg, i strålande solsken förövrigt. Först en sväng på filmcafét, alltid lika najs. Sedan har jag varit sjukt duktigt och handlat träningskläder, klänning, present och lite annat. Jag får spunk av att gå på stan, så mycket trängsel och jävulskap!


det gäller att se ball ut när man ska spatsera omkring i staden!
woho, vad fint att vara ledig. Jag tror det är något slags tecken från högre makter att solen lyser som aldrig förr, både idag och igår! Igår gick jag såklart inte upp tidigare än nödvändigt (kvart över tio på en höft). skyndade in till stan och tog en lunchning på hagabion med elin och julia. fett najs! sedan köpte jag tulpaner på staden och skyndade hem. visst är jag en omtänksam sambo som kommer hem med blommer en ordinary vardag? emelie och jag tränade basic aerobic, det var lite klämkäckt men gött med lite träning. sedan skyndade jag in till stan igen för ett nytt besök på hagabion. jag och elin såg den här filmen. sjuukt bra var den! jag gjorde dock en tabbe, drack en fet kopp kaffe innan bion, vilket resulterade i en jäkligt kissnödig situation genon filmens slutscener, fruktansvärd smärta i njurarna! vi avslutde kvällen med elins pals och lite häng på sejdeln.

idag ringde spårvagnserik och väckte en, men lika bra att komma upp i någorlunda tid. nu ska emelie och jag göra stan, och ikväll blir det häng och mys på sejdeln igen, kan bara bli bra!

image102
bra film!

Äntligen lite ledighet efter 8 dagars jobb! Jag tycker inte att jobbet känns ansträngande, men det är nog det med tanke på hur segt mitt huvud är efter allt körande fram och tillbaka dag in och dag ut. både idag och igår med fet huvudvärk. då blir man extra irriterad på dagens ungdom som håller upp dörrar i flera minuter och lunkar fram till vagnen i någon slags snigeltakt. skärpning om jag får be!!

annars var dagen god. frukostdejt med krister och lunchning med erik. det är trevligt när man får träffa sina kollegor längre än ett hejande när man kör förbi varandra på angeredbanan.

jag är fortfarande bitter över mitt fridagssystem. LEDIG VAR TREDJE HELG! suger deluxe fortfarande.

men nu är jag ledig, jag ska träna, fika och dricka öl. mys.


aprilgatan, där det inte händer.

aight, en ny omgång av veckans hunk! som går till *trumvirvel* Henrik Torehammar! Han är typ tillfällig programledare på kvällspasset i p3. Otroligt humoristisk var han i kvällens sändning, och det var trevligt att lyssna till när jag körde omkring i min vagn med febril huvudvärk. synd bara att han tydligen ligger med chefen.

image100

jag är fett trött så jag har ingen spejsig motivering som systern, men jag har andra kvaliteter! typ gasen i botten ut till angered. natti!

spårvagns-hanna och pa-emelie


mors och jag

Finns det ingen medelväg? står valet mellan pank och ledig eller rik och jobba jämt? om man inte jobbar har man fett med fritid men inga stash, så man kan ändå inte aktivera sig. jobbar man som jag gör nu lägger man stashen på hög under madrassen, men jag jobbar när alla andra är lediga, så jag kan aldrig hitta på något. när jag jobbade på posten var jag ledig på alla helger och kväller, men då var jag alltid så jävla trött och utmattad, så det blev mest zombie av det hela. kan det inte bara vara lagom? lagom mycket pengar, lagom mycket fritid, och ork att göra något på fritiden. är det så mycket begärt?

mitt nya jobb är fresh, förutom att jag bara jobbar kvällar och så är jag bara ledig var tredje helg. VAR TREDJE HELG! vafan, jag kommer bli ofrivillig nykterist och präktig och osocial. blä!

Helgen var sjukt trevlig, det ska jag poängtera! I torsdags smygbörjades det med Justicekonserten på Trädgårn. Jag dansade som om jag var 16 och det inte fanns någon morgondag. Betyget blev alltså med beröm godkänt spektaklet.

I fredags körde jag vagn, jag fick köra en vän. Fint när det händer! Efter jobbet skyndade jag hem till sny. Vi spelade lite sing star och kollade på thriller inte helt olik the shining. Det var mys, och chipsen och godiset var inte fy skam!

I lördags var jag inne och trängdes på systemet kvart i tre (varför alltid samma sak?) och så fick jag stå i provrumskö i typ 37 år för en klänning (som jag köpte) Sedan blev det hederlig filmcaféfika med julia och emelie. Sedan bestod kvällen av drinkar, öl och dansdansdans. Emelie och jag hängde lite på Min bror och jag, och allt avslutades på Sticky. popdans och rosa drinkar, jag blev nöjd!

I söndags seghängde emelie och jag as usual, som det ska vara. Hämtmat och romantisk komedi på tv, som jag somnade ifrån.

Eftersom jag har lite att göra såhär på måndagskvällningen startar jag en ny utmaning: veckans pudding skall väljas! Eftersom Emelie tydligen gillar att kalla mej pesten så utmanar jag henne med ett hårt val att slå!

image96

Han är inte helt ovacker Gael Garcia Bernal. Och bara sju år äldre än mig. Håll till godo! MUMS.

Idag är jag ledig. Bäst att ladda upp inför min kommande arbetsvecka som är 8 arbetsdagar på raken lång. Jag och Emelie har storhandlat på Willys som morgonaktivitet. Jag har även kört en husmoderthing i köket. Efter helgens alkoholintag och föda beståenda av pizza, falafel och diverse sötsaker tänkte jag mig en nystart. En slags detox för själ och kropp. Till lunch gjorde jag en göttig soppa och med hembakat bröd. Anna Skipper skulle vara stolt över mig! Nu tänkte jag försöka röja i mitt rum. Det ser ut som en knarkarkvart, som min far skulle ha uttryckt det.

Jag har ett thing för soundtracks idag. Juno och Garden State och så Darjeeling Limited, mums!

image95