Alla kan andas ut, jag har kommit hem levande från de tyska landet! Ojoj, jag gillar Berlin alltså! Värsta lyckade resan var det! Lite svårt att skriva om allt, men vi hann med tysk opera, kolla på muren, gå på pingisklubb, shoppa second hand, äta på vegetariska ställen, hänga i de turkiska delarna, åka spårvagn och mye mye mer! FINT som smör var det! Jag lägger upp lite bilder alldeles strax.

Nu har jag alltså mellanlanding i Göteborg tills på onsdag, då är det emmaboda som gäller! i löve semester!!


idag var jag å badade med julia, ingemar och marius! saltholmen blev det. man tackar för det i den 30-gradiga värmen!
yepp, nu drar jag till Berlin i 5 dagar med mina 8 medresenärer, kan bara bli fint! Mitt rosa hår blir nog en succé!


I Berlin kan man gå på pingisklubb och dricka öl, och det ska vi göra!


Jag avslutar med ännu en bild från spelningen i fredags, ojoj vad vi är snygga! Och samspelta i dansrörelserna!
yey, spelningen i fredags gick skitbra! det är så kuuuul att spela, det hade jag nästan glömt bort. innan var jag ett nervöst vrak, men så fort jag gick ut på scenen blev jag lugn som en filbunke, hihi. det blev en top notch-fest, tackåbock pontus och nils! :)


Greta & the one night stands premiärspelning på indiejorden!


så rosa och fint!


så här scnygga var vi efter spelningen. och vad bubbel vi drack!

Visst ser mitt rosa hår fiiiiint ut? :) det är bara toning, så ni behöver inte vara oroliga över att jag har blivit crazy och ska ha det så här för alltid. jag kände mej sjukt uttittad första dagen, men nu gillar jag det!

!
hehe, så här ser bandet ut. ikväll har vi vår första spelning, yey!
Nu är det bara tre ynkliga dagar kvar tills min BETALDA SEMESTER. Det är stort och deluxe vuxenpoäng. Eftersom jag börjar få lite många sådana poäng färgade jag håret lite rosa häromsistens. Tjugotvåårskris någon? Fast tanken var att jag skulle ha håret så till spelningen på Indiejorden nästa fredag. Jag börjar bli nervös!


Rosa hår!! Jag har inte riktigt vant mej än, så jag skämdes lite på jobbet igår.


Vi har en gammal pudel på besök!
En fredag i ledighetens tecken! Jag är inne i en vit period, vilket innebär ingen alkohol alls och mycket träning, nyttig mat och tidig läggdags. Än så länge funkar det bra! Idag gick jag upp tidigt i hannatermer (klockan tio). var och tränade ett styrkepass på gymmet. Sedan åkte emelie och jag in till stan för lite fika, shopping och skvaller. Emelie var grym och hittade passande kläder till mej, personal shopper hej! :) Sen köpte vi med oss sushi hem och chillade. Har även hunnit med en sväng till järnis så här på kvällskvisten. fikade med viktor och ankan. sen gick vi till hamnen och tittade på partybåtar, personalfest och en förvirrad mus som inte hittade sitt hem. Jag är mycket nöjd över min fina lediga dag! Nu är det jobbhelg som gäller. buhu! Men nedräkning till semester har börjat, bara 1½ vecka kvar. Top Notch!!


Sweet sis Emelie på fröken olsson.


satt i trappen och tjötade. observera festvästen jag har på mej!
Är det fredag så är det liksom!


ROSA KLÄNNING!! är till ett särskilt ändamål, vilket är dock hemligt än så länge!

PÖSS