Torsdag var najs. Jag vaknade vid halv elva i normal ordning. tog en sväng förbi gymmert, hey träningsvärk! sen åkte emelie och jag på tur till stan. åt lunch på paprika i nordstan. sen handlade jag lite schnygga tillbehör på h&m. köpte med sushi hem, happy time! sedan har jag haft torsdagsöl på sejdeln med julia och helga. väldigt trevligt! jag hamnade på svanen tillsist. tappade bort alla jag kände, men skaffade lite provosoriska vänner i kön, och hejade på henrik berggren på vägen in. och så hade de håkan-medley på dansgolvet, i like!

helgen är jobb, men jag tröstar mej med håkans nya skiva.


ungefär så göteborgskt det kan bli. yeah, de spelade den igår, men henrik hade nog stuckit då.
Du säger att kärleken aldrig var till för dig
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen

Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig
Och varje moln är trasigt
du räknar allt sorgligt natten lång
och hon du älskade en gång, och kanske älskade dig.
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
kanske allt egentligen.

Du säger; har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm.
Och har du vin & sprit
så det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö.
Inatt finns ingen väg tillbaks.

Och du undrar vem som kysser henne nu
Och du undrar vem, vem om inte du
O läpparna du kallar dina
det gör ont att veta men lika ont att undra

Du säger; har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm
Och har du vin & sprit så det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö
Inatt finns ingen väg tillbaks
Ingen alls

Försent för edelweiss.
Ingen Alls
Försent för Edelweiss
Ingen Alls.
Edelweiss
 

image131
jo, det flyter på fint. jag var ledig i fredags. var ute och rullade hatt efter jobbet i torsdags och lite i fredags. jag är din partyprisse! men imorrn tänkte jag börja mitt nya liv, träningstime! påskjobbandet går bra. idag var det snöstorm, alla är hemma och kurar. skönt att köra då.

image130

emelie och mitt påskbord var fett! potatisgratäng, veggopiroger, ägg, tzatsiki och sallad. och påskmust såklart. hey paltkoma!
image128
14.30 sol, varmt härligt! schnyggare förare får man ju faktiskt leta efter, hehe.

image129
22.30 snöstorm, var fan kom den ifrån?
image127

hihi, ser han inte en aning överstajlad ut? men sååå söt. jag kommer alltid att håkan överst på min gilla-lista. alla kategorier!
svt play är fantastiskt bra. idag uppdaterade jag mej på 9a och så kollade jag uppdrag gransknings reportage om köttet som miljöbov. se ett, folks! det är skrämmande att alla verkar vägra förstå att det finns samband mellan miljöboveri och kött. förutom att djuren andas ut massa metangas så går det ju åt jäkligt mycket mer energi till kött än att bara äta te.x baljväxterna direkt. varför är det så farligt att säga åt folk att chilla med köttintaget?

jag har varit vegetarian i ungefär 6 år nu, jag kan säga på heders att jag aldrig mer kommer krubba kött. fast mitt främsta skäl är att jag inte kan äta något som har levt och haft känslor. men den här miljöaspekten skadar ju inte heller att ha i åtanke, för folk verkar behöva mer skäl. då kan jag ju även berätta för alla köttisar att rött kött ungefär är lika nyttigt som att stoppa huvudet i ugnen. dåligt fett och annat otrevligt.

image126

låt na va!

det är inte alls svårt att bli veggo, kolla in de här sidorna för schnygg veggo-mat!

http://www.vegangoteborg.se/
http://vegalex.blogspot.com/
http://vegetarisk.blogg.se/
http://veganvrak.blogspot.com/
http://www.vegankrubb.se/

här kan man beställa ett gratis starpaket i äkta vegetarisk anda!


om det verkar läskigt med 100% veggo kan man iaf vara fet och byta ut vanliga korven mot soja eller biffen mot bönan någon gång ibland, swosh!
image122
öh, gomorron världen, har jag fått fel på synen?

image123
koll in tempraturen, nollgradigt! wtf!
igår jobbade jag fet natt, till 03.52 för att vara exakt. gick bra, var väldigt lugnt på stan. körde ingen avenylinje heller, där de flesta fyllisarna hänger. inte så mycket incidenter heller, ett vagnbyte vid 8-tiden. var någe fel på min strömavtagare, så jag fick agera flygvärdinna-grejen och chirra alla passagerare till en ny vagn. och så hade jag två spyor i vagnen. och så hittade jag en påse med pumps och vin. vi får behålla födoämnen, så nu har jag en tetra vitt vin till förtäring, tack du fulla, förvirrade ungdom! de skyhöga pumpsen lämnade jag dock in till hittegods. åkte jobbtaxi hem. värsta göttiga grejen, jag betalar 60 spänn, spårvägen står för resten. jag var sjukt trött de sista timmarna, så det var skönt att komma hem i taxisnabbhet och däcka. vaknade vid 1, relativt utvilad.

samma grej idag, jobb till 4 igen. får ladda till nästa helg, då är jag leeedig! och så kan jag lyssna på schlagerradio ikväll, eftersom det är andra chansen.

chipp!
Nu är det vår på riktigt! för det första är det 25 grader på balkongen, men det främsta argumentet är dessa små sötnosar jag hittade i en slänt i bergsjön när jag var på väg hem från handlingsrundan på lidl:vackurt!
när andra fönstershoppar väskor och klänningar har jag en förkärlek till föda, gärna vegansk och ekologiskt och sådant vackurt. jag och emelie var på Gröna Boden här i götet häromsistens och botaniserade. tantpoäng till mej?ekologisk surdegsbröd med nötter och russin. sjukt gött vare, hela limpan gick åt i kväll, nyttigt snacking!ekologisk hasselnötsmjölk, sjukt spexigt! mycket god, kan tänka mig att det gör sig utmärkt med lite baileys i koppen!det här är väldigt präktig, men vi blev sugna på att testa anna skippers favvo; mjölksyrade grönsaker. vitkål med äpple är det. fast vi har inte provsmakat än, göret imorrn!nu när man har stadig inkomst kan man gotta sig med lyxtofu istället för billighetsimporten i asiatshoppen. den här var visst producerad i angered, ball.

jag är lite inne i vegansvängen igen. idag minskades den ner något när jag lånade emelie skinnkavaj. men ser jag inte fräsig ut så säg!hanna är farlig i solen som varade i tio minuter.

nu måste jag ladda inför jobbhelgen. ställa om dygnet så man orkar med alla fyllisar i helgen, hehe. natti!
idag var det sjukt mycket sol, då blir man glad!woho, coolaste spårvagnsförarn!