igår vad en trevlig dag! först hälsade jag på i jonas lyx-lägenhet mitt i stan. vi åt veggo-lunch och pratade musik. sen hängde jag med elin på kellys och klaras, torsdagsrödvin är trevligt!

nu måste jag packa, för jag ska snart till småland for torpfest!

nån som har ett jobb till övers förresten?


igår när jag gick hem var det röknärmanandasut-kallt. det är ju för fan augusti fortfarande! kan känna att jag börjar längta tillbaka till charter.
älskade göteborg! igår började vår kvällskurs (migration & mångfald). verkar oerhört intressant! nu måste jag bara fixa ett jobb, det gnager i min hjärna. men det löser sig. igår hann vi även med onsdagsbesök på kellys, i love it. det blev jag, emelie, sandra, nils, kattis, marcel och magnus till slut. najs!


metromannekäng nästa!
en redig hemmakväll för att vila upp mig. vi beställde falafelrulle tidigare idag, zappade mellan landet runt och disneydags. sen har vi krubbat fruktsallad. långt ifrån sambuca och absint. och det är jag så tacksam för. bäst med sommarkrysset på tv:n förutom mumskexet moneybrother var robyn. hon är nästan lika cool som MIA. hennes nya frilla är grym värre!

image47
yeah
yeah, världens coolaste brutta släpper äntligen nytt material! kolla in!

image46
M.I.A är stentuff!
före
före charterefter
så här ser man ut efter mycket charter!

nu är sommaren snart slut. tidigt går så snabbt, det borde vara ett tecken på att jag börjar bli gammal. men summertime var en bra time, och semester gör underverk. jag har to.m börjat gå i pensionärs-strosar-takt. helt sjukt!!

annars: har fortfarande inte en höstplan fastställd. jobbar på saken.

semester

det är GÖTT med semester!

göteborggöteborg, bästa staden! och vilka fina pals! nu åker jag och emelie till greece i två veckor, sen väntar en mycket god höst!

igår såg sandra, jag och emelie äntligen linas kvällsbok! fan vad fin den var!

image42

oh, ivar!

12hfest
jag på 12-timmarsfest

Det är roligt när saker inte riktigt blir som de skulle bli. Emelie och jag åker ner till götet ikväll med nattåg istället för igår vid två. orsaken ska vi inte tala om. men det blev en ganska bra deal ändå, förutom för min plånbok som fick punga ut 3-dubbla biljetter.

i lördags var det en avslutningsfest utan dess like. hemmafester är verkligen de roligaste festerna. hemma hos emil, lammkött, killar och så sandra, jag och emelie. det ver oerhört roligt. 12 timmar på hemmafest har ta mej tusan aldrig varit så skoj.

i söndags var vi bakis, pizza och bad. hell yeah!
simpsons-stuff att syssla med! vi såg filmen i torsdags förresten, skitbra var den! kolla in den här sidan!

hanna
titta, det är jag!
jag har jobbat på posten i över ett år nu, idag jobbade jag min sista dag! no more posten! iaf på ett bra tag. så jäkla skönt! och nu börjar äntligen det roliga! semester, rhodos och sen en grym höst. det kan bara bli bättre nu!