image69

Amanda är ju lugnt coolast i årets Idol. Gårdagens fundering: vem fan går igång på Sam Hagberth? Helt sjukt äre.
Nu är det jag och Rolf!

image68
Jag är jäkligt stolt över mig själv! Nytt jobb med start på måndag!

image67
Imorgon ska jag till Lund och ta reda på om jag är psycho eller ej.Jag har ingen aning om vad jag ska vänta mig, men det blir säkert bra. Och lund ska jag vara fint har man hört. Gonacht!

image66
ser ju rätt vackurt ut. fast det är nog inte till byggnaden bakom det blommande körsbärsträdet jag ska till.
oh ja, fika är livets bästa uppfinning skulle jag tro. idag fikade jag och julia i haga. myspys. annars var helgen trevlig. i fredags var det standardidol-tittande hemma hos sny och jake. sen gick vi två trappor upp på korridorsfest som en herrans massa utbytesstudenter stod för. trevligt var det, och engelskan är fin efter vin! i lördags var jag & marcel hos ankan på hising-island. också najs.

idag har jag varit på hälskokontroll, ett steg närmare nytt jobb. sista steget är imorrn, i lund av alla ställen. vore gött om det gick vägen.
om allt går vägen har jag ett nytt jobb snart! blev så glad så jag köpte en ny vinterjacka i bara farten.


den är mycket snyggare i verkligheten, men här är en smygtitt emelie!


det är svårt att ta kort på sig själv utan fungerande display. men så här söt var jag idag, hihi.
Idag tog jag en lunch på järntorget med sny. Vi gick till zucchini, vegetarisk buffé blev det. gott och trevligt sällskap, mumma! dagen har varit fin, massa sol och så har jag tränat för första gången på en vecka, endorfinkick! träning är verkligen det nya svart, första kvarten av passet kände jag inte ens av något knäont, tänk om det alltid kunde vara så. jävla posten som har jiddrat med min knän.

nu: tv och the som jag fick av farmor häromsistens. morgondagen är fullspäckad. jobb, jobbintervju, jobbmingel och torsdagsöl ska jag försöka hinna med. och så ska jag försöka hitta en vinterjacka. häpp!

jag har gjort mycket idag. jobbade 4 timmar imorse. sen åkte jag hem, åt sushilunch med emelie i gamlestan (usagi, trevligaste stället!), gjorde ett tiominutersbesök på ams (jag har ju chirrat en arbetsintervju på torsdag så det fanns inte så mycket att säga). sov middag, åkte till stan och fikade med julia på fröken olsson (stötte på min indiska arbetskollega där förövrigt) och sen har jag sett tv och spelat singstar med sny. (sandra och johans nya granne knackade på, jag fick öppna för johan var på toa och sandra hade bara en badrock på kroppen. han hette joe och verkade livad. vi blev bjudna till karaeoke på fredag).

ja ungefär så var det. trevlig dag så här mitt i veckan. gonatt!

Jag och kent har ju en lång och vacker historia ihop. Oj så mycket kent jag lyssnade på i gymnasiet. Jag kunde alla texter och ackord utantill. Det var Jocke Bergs låtar som gjorde att jag också började skriva. Ah, så mycket fina konsertminnen och långa nätter med isola på repeat. Nu är jag inte lika ung och fantatisk, men kent är fan i mej fantastiskt bra fortfarande. Jocke Berg är sveriges bästa låtskrivare, verkligen en av få som klarar av att skriva vackert och oklyschigt på svenska. Tillbaka till samtiden är sjukt bra och det ska bli hemskt trevligt att se kent live i november, wie!

annars, trevlig familjehelg. fika, liseberg, museum, prat och mysmys. i lördags hade sandra och jake trevlig fest. i måndags var jag på informationsträff om jobb och på torsdag har jag en riktig intervju. men det ligger jag lite lågt om så säg det inte till nån :) men det känns bra, jag tror att indie-biffen grejjar det här.

göteborgsväder passar utmärkt till kents nya.

image63
Jocke Berg a'la 99 då han var som hetast, hehe
det är tråkigt att vara själv. det blir så mycket disk att diska. men snart får jag sällskap!
en fin morgon! solsolsol och på jobbet gick det skitbra, tidningarna gick åt som smör i solsken. eller hur man säger. jag börjar hooka med de andra tidningsutdelarna nu när jag står på samma ställe. jag känner mig ghetto, hehe. dagens mest spännande var en kille som ville fika med mej. jag sa maybe och sprang åt andra hållet.

annars: bra helg, lördagen var trevligt sällskap, baccardi och utgång. söndagen var falafel och kvarteret skatan med johan och sandra. och trevligt.

på torsdag kommer mor och syster och på fredag farmor. wiee!


Jag hade en big humördipp för ett tag sedan då jag kände mej oerhört less på göteborg och livet i allmänhet och bara ville fly bort någonstans. nu har den försvunnit verkar det som, jag tror att solen har något att göra med det hela. gårdagens väder var tiprpo då kändes livet rätt fridfullt ändå. Jag gjorde två kändisspaningar igår när jag jobbade på järnis: navid modiri och christer lundberg. navid såg riktig sur ut där han stod och väntade på bussen med sin take away-kaffe. tyckte han blängde aggresivt på mej också så ingen tidning för hans del. christer såg mest relaxed ut där han stod vid pressbyrån och väntade på en vän, men jag vågade inte gå fram i min självlysande väst. 

annars var det en boring dag, 8 timmar på järntorget, tråkigt. men bra med pengar. i torsdags delade jag ut bullar på järnis och tidningar i mölndal. också en 8-timmars dag. i onsdags delade jag ut ris på valand och teknik-tidningar utanför chalmers. stashen rullar in! speicellt med tanke på min oerhört höga timlön.

annars har veckan varit stabil. mitt förakt gentemot mina arbetsuppgifter fortsätter. snart blir jag galen om jag inte hittar något bättre. chefen har gett mej massor med beröm, så nu är järntorget min fasta punkt. vilket är jobbigt då typ ingen på järnis vill ha en tidning. man ska inte vara duktig. om han tycker jag är duktig kunde han befodra mej till coach tycker jag. oh well, detta arbete ska vara högst temporärt, hoppas jag hittar nåt nytt redan nästa vecka.


förutom jobbprat: tv-kväll med sny i tisdags och onsdags. thank god för höst-tv! i torsdags tog jag en torsdagsöl med trevligt sällskap. igår var det idol-tv, sushi, rödvin och bullar med sandra. oh ja för fredagsslacking! jag hejar på amanda och daniel. i idol alltså.

snart är det fika med annika och julia som gäller och ikväll födelsedagsfest hos elin. nu ska jag ut i solen. later!

när man går upp halv sex på morgonkvisten för att åka till järnis och dela ut tidningar till folk som knappt vill ha et känns allt en aning meningslöst. men helgen var trevlig. Höstfest i karlstad är alltid rätt!

Jag längtar bort från regn och slentrian, jag är rastlös!


the old sundsvalls-gangish i karlstad!