image155
pingisklubb på pustervik! värsta bra grejen. pingis, öl, fint fölk och göttig musik varje måndag. gratis att komma in äre med. var där för första gången igår. det var sjukt kul! jag spelade så mycket rundpingis att jag blev helt snurrig i skallen. jag kom till final två gånger, träning hemma hos farmor när man var en liten kotte har gett resultat!
image153
fre & lö. workie hela helgen, till klockan 04.00 för att vara exakt. kom hem vid halv fem på morgonen när det började ljusna, då är det lite stört att krypa till kojs. så här lajbans var det på jobbet vid halv tre på lördagen. aprilgatan, där det inte händer! det var en sjukt lugn jobbhelg, gött mos!

image154
sön. lite mer upplyftande med sol och 25 gradigt, då är jobbet ganska lajbans, förutom att man svettas massa på ryggen och lämnar ifrån sej en stol som inte är fräsch deluxe till nästa förare.


image152
sön. spårvagnshanna har 15 minuter (hurraaa!) vid opaltorget. soool varmt härligt! de hade nån slgs marknad med hoppborg och grejs. och så sålde de munkar, vilket luktar sjuuukt mycket festival!
mina senaste vuxenpoäng (mest jobbrelaterat dock):
*spårvagnskavaj med AXELVADDAR (vaddar jag förövrigt ska sprätta bort illa kvickt)
*spårvagnsscarf (men jag såg rätt söt ut, och med min look i övrigt såg det mest pop ut och inte så tantigt)
*nyckelknipa som man fäster i byxan med tillhörande FICKLAMPA (typ som bengt, 50 år och vaktmästare. men sjukt praktiskt!)
image151

vi är busiga, vi är söta!
bilder från helgen med mamsen och papsen, det var soligt och vi fikade i mängder!

image148
emelie och jag och blommande buskage i kortedala!

image149
med vår bodyguard, aka morsan i mitten!

image150
på filmcafé. vi är bleka med glada!
image147
nu blommar löken, hanna har spårvagnsscarfen!