Idag är jag ledig efter min långa arbetsvecka, 8 dagar på raken var det. Idag tog jag en fet sovmorgon och så har jag diskat undan diskberget. Nu ska jag in till stan för fika! Fika är ett av livets glädjeämnen banne mej.
Jag är fantastiskt nöjd över mitt nya jobb, hittills har det gått hur bra som helst! Det kan bli riktigt bra det här! Idag körde jag tvåan på förmiddagen. Det gick fint, förutom att jag råkade få stopp i brunnsparken när en växel inte la sig rätt. Hehe, mycket kö blev det och försenad blev jag med, men det styrde upp sig till slut. Nu på eftermiddagen körde jag 4 och 8, gött vare.

Är ledig imorrn och på onsdag. Jag ska träna för första gången på veckor och så vill jag fika!
det har varit en hektisk vecka. I fredags skrev jag antsällningkontrakt, nu tillhör jag göteborgs spårvägar på riktigt! vi fick kaffe och bulle och jag kände mej lite vemodig nu när dagisgruppen splittrades. men en after-work öl med klassen fick mej att må bättre. I lördags jobbade jag på riktigt för första gången! Helt själv, jag var sjukligt nervös. Allt gick dock mycket bra! Idag har jag också jobbat. Ganska mycket har hänt, två fönster från dörren försvann, navigatorn hängde sig och så drog några barn i nödbromsen. Men jag fick beröm av en tant i mölndal för att jag körde lungt och bra. Då blev jag glad! Jag tror att jag har chirrat ett gött jobb, känns mycket bra!

Förutom jobbet var det en fin helg. Mycket inviter hit och dit, men jag övar på att säga nej!

Imorrn jobbar jag, sedan är jag ledig två dagar. Puh!
numer är man känd från tidningen, yeah.
Nu är det banne mej på riktigt, idag åkte folk med på vagnen för första gången! Jag var en aning nervös, men shit var roligt det var! Förutom att vi hade en halvtrasig vagn gick allt kalas. På förmiddagen körde vi linje 5 och efter lunchen linje 2. Linje två var galen, vagnen var helt smockad och skolungdomarna skrek. På fredag ska vi köra en  vagn enligt tidstabell utan inströktör, yey!
yes, idag klarade jag spåris-uppkörningen. Nu är jag en riktig spårvagnsförare!!


jag och erik framför m:28. vilka spårvagns-babes!


körkort!
Igår fikade jag, linn och jessica samtidigt som den här snubben! ha, det var lite ball faktiskt. om det var när jag var sjutton år hade jag nog svimmat.

imorrn har jag uppkörningen, hjälp!!