Dag 1: Om mig.

1kommentarer

Jag heter Hanna och är 25 år. Kommer från Sundsvall och bor nu i Malmö. Pluggar till lokförare. Tycker väldigt mycket om musik. Bland de bästa som finns är att sjunga, när jag var yngre spelade jag mycket gitarr och skrev låtar om olycklig kärlek.

Jag är vegetarian och tycker väldigt mycket om djur, speciellt hästar och söta hundar. Jag är feminist och blir alltid lika chockad över hur gammeldags många människor är i sina åsikter om kön och genus.

Tycker om att träna och laga mat. Det är en utmaning att hitta en balans, men jag tror den är påväg.

Göteborg är den finaste stad jag bott i, jag tror och hoppas att jag flyttar tillbaka dit en dag.

När jag var liten var jag väldigt blyg och osäker. Idag väljer jag när jag vill prata och ta plats, många gånger låter jag bli, men då av anledningen att jag inte vill istället för att jag inte vågar. Håller mej gärna i bakgrunden i stora samlingar, men har inget emot att ta plats när det är mindre folk runtomkring. Är självständig och har inga problem att göra saker på egen hand, vilket jag tycker är en bra egenskap. Jag tycker om människor som är lite på samma vis som jag är.

Tycker inte om att prata i telefon. Har haft alla sorters hårfärger som finns. Tycker vänner är det bästa som finns, men har väldigt svårt för kärleken. Gillar att prova mig fram, olika jobb, olika städer, människor och att resa ger värdefulla erfarenheter. Gillar ordet sympatisk.

1 kommentarer

Sandra

03 Dec 2010 22:22

Yay, kul att du också kör det här!

Kommentera

Publiceras ej