AJ AJ AJ. sån här träningsvärk har jag inte haft sedan jesus vandrade i sandaler. fy fan vad ont det gör. det ser ut som jag är gravid i 11:e månaden ungefär när jag försöker vagga fram.

idag kom det fram en man när jag var på väg ut till angered och sa att det var folk längst bak i vagnen som bråkade och hade knivar. jag blev helt ställd, men kontaktade till sist trafikledningen som sa att jag skulle vänta på reservhållplatsen i angered och vänta på polis. fast bråkstakarna gick av i hammarkullen, så no more action. fast så sjukt obehagligt, knivar och droger är ingen fin kombination. jag blev helt skakig på sista turen. jag kommer ju från småstan jag är inte van vid sånt här!

jag var ledig hela tisdagen lång. fördelen med mitt jobb, att jag är ledig mitt i veckan ibland. Det var en oerhört trivsam dag. Jag skulle gå upp tidigt, snoozade i två timmar, som sig bör alltså. sen var jag på hemköp kortedala och storhandlade massa lyxsaker, tofu och sånt. Sen hängde jag lite med julia vid järnis. mys! sen tränade jag afro, det roligatste i träningsväg sedan combaten i gymnasiet. fantastiskt roligt! och sen åkte emelie och jag på tisdagsbio. vi såg juno, så sjukt bra och fin. alldeles varm i hjärtat blev man, gött!

image94
så söööööta att gelehallon ter sig sura.
fy fan vilken fin dag det var idag! och bästa jobbdagen. allt flöt på och jag kände en stor tillfredställelse med livet. hehe, ibland är det fint! jag gissar på solen som glädjepiller.


kviberg och saltholmen. som april fast i januari.
yeah, i helgen körde jag nattrafik för första gången! det gick bra, förutom att förortskidsen drog i nödbromsen och att fulla ungdomar vinglade omkring i spåren. i lördags frågade en ung kille om jag visste hur han skulle komma till sin rave-fest. det visste jag inte.


nattvaaaaaagn!
igår blev det helt spontant förfest hemma hos mig och emelie. tror vi spräckte rave-gränsen (över 10 personer). det var himla trevligt! mycket koskenkorva och festen höll på till långt över tolvslaget. tur att vi har snälla grannar som inte klagar över hög musik mitt i natten. Sedan drog vi på lokal, det var dyrt men gött. nu:godis!


snyggast i kortedala!
årets mest hetsiga arbetsdag hitills. jag var konstant försenad på förmiddagen, massa stopp och annat. jag vet att man inte ska stressa upp sig, men lite stressad blir man och det är jobbigt när man inte hinner kissa och startar flera minuter försent från ändhållplatsen. På eftermiddagen hade nån sparkat ut två rutor på en dörr så jag blev försenad igen. När jag slutade åkte jag till vasastan och fikade med Jonatan och Erik. Vi pratade spårvagn, fint med nörderi är det!

Jag jobbar imorrn, sen är jag ledig hela helgen lång, gött!utomlandsslitna, utomlandspuddingar, kentkonsert, storsjöyran, kortedalapartie och lekmankonsert.
och jobbet går också bra! hehe, det funkar alltid med en filmtitel i rubriken. Jag jobbade helgen, det gick fint. I lördags hetsade jag från jobbet till Nils flyttarfest. Det var trevligt. I söndags var jag fettrött på jobbet, men jag har varit ledig måndag och tisdag så det blev sovikapp-time. Jag har börjat träna igen, nu börjar det nya livet!

Idag hade jag uppföljning, en instruktör åker med och för protokoll på hur man kör. Jag missade helt att instruktören hoppade på eftersom jag körde sexan mitt i morgonrusningen, men jag körde lugnt och fint och blev godkänd. Nu jobbar jag två dagar till, sen har jag helgledigt! Det negativa med jobbet, mitt sociala liv kommer kraftigt reduceras, kommer bara att vara ledig var tredje helg, det suger ju deluxe. Men annars så!


jobbåjobb

Veckans nyhet: jag har chirrat biljett till Emmabodafestivalen! nu är det definitivt och det är banne mej på tiden. Annars har jag en ledighetsmåndag, vilket innebär fet sovmorgon för att komma ikapp på sovfronten. städ och träning väntar, oerhört duktigt är det!

oh ja, jag finns till än, lever och frodas. jobbet går bra, nu har jag jobbat på riktigt i en månad. idag fick jag en kitkat av en klottersanerare.jag har ny frisyr i spårvagnsmiljö!