Annika, jag och Viktor alldeles innan hoppningen!


jag vågade! sjukt läskigt och sjukt häftigt!


hehe, lite skakis efteråt! fick ett dopp i kanalen med, ska det vara så ska det vara!

Första steget i att göra min look lite mer mogen: nya glasögon. Skickade hem från nätet för gratis provning, de här kanske vore nåt att hänga i granen?

http://www.lensway.se
http://www.favoptic.com

Utsikt från spårvagnsfönstret igår på väg in mot stan igår. Kvällen spenderades med popcorn och film, hey inomhushäng!

Hanna 17 år?

jag kanske ska skaffa en mer mogen look nu till höst? Hehe, anledningen är att jag rätt ofta blir misstagen att vara 17 år. Jag fyller ju ändå 23 om någon månad. Ut med popjkolarna, in med kavajen? hmm, tveksamt.

Helgen var fin, i söndags hade vi parkhäng som avslutades med kladdkaka hemma hos Helga och Pontus. I fredags var det reunion på kellys, i lördags hade julia fest på burgerstreet. Så fina vänner jag har!
Sensommaren i Göteborg är riktigt fin! Men det känns verkligen att hösten är på ingång. Den här hösten kan nog bli fin ändå.

De senaste dagarna har jag bara hängt med vänner och haft det trevligt deluxe. Tog min sista medicin i måndags, wie! Har fortfarande lite ont i högra lungan, så jag hoppas att det går över snart. Och min kondition ska vi inte prata om, jag har tappat allt. Jag blir helt flåsig av att gå upp för några trappor. Känns lite segt, men det är väl bara att börja jobba på saken! I söndags var jag sjukt modig, var på blinddejt, och allt gick bra! Sen hade vi Officekväll i Kortedala, hej bullar, kaffe och ångest! I måndags var jag ute med några kompisar i vasastan, sen blev det efterfest med popcorn. I går hade vi knytkalas hemma hos Louise, fiiiiint var det!
Ja, jag känner mej piggare och piggare och gladare och gladare! Igår var jag på stan nästan hela dagen, tog en långfika med Jess på fröken olsson. Sen spatserade jag runt och kollade lite kläder, hittade ett par baggyjeans och ett blingblingsmycke, kanske ska bli lite mer hiphop över mej nu till hösten! Sen hämtade jag upp Julia och så begav vi oss till Anna på hisingen, lite förfest och fint häng! Sen begav sej partyprissarna ut på krogen, och jag som knapprar medicin begav mej hemåt. Trevlig dag och kväll var det!


mitt nya alterego, lite mer street!
citerar allas vår favorit Markus Krunegård i rubriken. Känns faktiskt som att det blev höst över en natt, men det känns ganska gött ändå. Igår fikade jag med Viktor och så kollade vi in kulturkalaset. Ungefär som Sundsvalls Gatufest, ojoj! Vi gick värsta långa promenaden, och jag klarade av det galant! Ska försöka jobba upp all min tappade kondition snart, simning kanske är bra. Idag tänkte jag fortsätta min planerade städning, som gick sådär när jag försökte sist.

Hittade spelschemat för emmaboda när jag städade ur min tygkasse, jag hann ju faktiskt med att se rätt många band ändå.

Moto Boy
Markus Krunegård
Miss Li
Familjen
Hoffmaestro
Those Dancing Days
Doktor Kosmos
Stereo Total
Justice
Alice In videoland
Zeigeist
Kristan Antilla
Tikkle Me
Detektivbyrån

Hmm, sa jag att jag gillar pop? :) bäst var ju helt klart Krunegård och Doktor Kosmos!


Uppdatering från Göteborg lyder att jag blir kryare, nu hostar jag inte så mycket och jag kan ligga ner på vänstra sidan och sova. Tar penicilin tre gånger om dagen, ska hålla på en vecka till. Jag är dock så jäkla trött hela tiden, vilket känns frustrerande. En fika på stan känns som ett maratonlopp och jag pallade bara att diska halva disken innan jag var tvungen att lägga mej ner och vila. Idag har jag i princip bara sovit, och jag känner mej fortfarande helt uttröttad. Förhoppningvis blir jag lite piggare snart!


Nu är jag back to blondie iaf! Känns gött!


Emmaboda 2008, fint väder, gött häng och bra popmusik! (Fast jag börjar känna mej lite old när typ alla andra är födda på 90-talet!)


Stereo Total spelade. Annars var helt klart Markus Krunegård, Doktor Kosmos och Kristian Antilla mina personliga favvos!

 
Så här festivalschnygg var jag!! Sen blev jag sjuk och det var inte alls kul.

Nu är jag iaf hemma och på bättringsvägen. Och varm i hjärtat över mina söta vänner och familj. Ni är fina!