nu är det vår på riktigt!
jo då, jag var på bio själv igår, så kan man bocka av det från listan på saker att göra innan man dör. Jag såg avatar i 3d. den var bättre än jag hade trott, lite överdriven och fånig ibland men det vägde över att den var sjukt snygg och att avatarerna var heta som få! en film att se på bio med 3d-glasses helt klart!

idag är jag också ledig, har städat och tvättat och ätit massa råggröt med hemmagjort bröd och egengjord hummus. jag lever på gröt och fil typ, bästa maten!

nu tänkte jag träna och sen ska jag äta middag med fadern. imorn jobbar jag och ska göra en nervös grej, åhå!


snygg!
Igår hade jag ett långt pepptalk med emelie. om ett beslut jag har grubblat på länge och nog ska ta och sätta i verket snart. varför göra något man inte mår bra av när man kan göra något man mår bra av? det är jäkligt onödigt att gå runt här och må dåligt när jag kan göra nåt åt det. pepppepp! Vad jag inte har tänkt på att vänner är allt jag har för fan! Men man tar det för givet när de är omkring en varje dag. Jag saknar såå att umgås med någon nu, jag blir galen på ensamheten! gah, dax att göra slag i saken!

Idag har jag ätit långfrulle, råggröt med sojamjölk och nybakade scones! i lööve brunch. för det heter väl så när man äter frulle vid tolv? här är receptet jag gjorde: http://www.fitness-magazine.com/forum/archive/index.php/t-1116.html mmm! lyxlyx, och det hade varit så mycket finare med någon att dela det med. hehe, jag är en sucker för vänner! Och jag som alltid har tänkt att jag är en ensamvarg som gillar att vara ensam. men det gör jag nog inte, det var jättetråkigt att resa själv i thailand i höstas och nu kryper jag på väggarna!

Jag är ledig i två dagar, och vad ska man då göra allena? funderar på dra på bio. jag har aldrig gått på det själv och någon gång ska ju vara den första.

nåväl, ut i solen med mej! ska kolla in dumpsteralternativ här i stan, jag är sjukt pepp på det efter besöket i malmö!
Fan vad tiden går fort. Mer än hälften av mars har gått (hurra) och det är fredag igen. jag jobbar i helgen så det gör ju mej detsamma, men ändå. Denna vecka har varit rätt bra, jag har känt mej vid gott mod nästan hela tiden. Har nog mest att göra med att jag samlade på mej massa bra humör och kraft i malmö som jag kan leva på ett tag :) vi hade spelning i onsdags, det var lite folk men vi var bra tyckte jag. två gamla gymnasieklassisar var där och tittade, då blev jag glad i hjärtat! jobbet går an, nu är jag inte nyast längre. och de jag jobbar med är shyssta de flesta. idag har jag druckit tre koppar kaffe, vilket är tre för mycket. nu måste jag iväg oc köpa sanitetsprodukter och nikotin, hej så länge!
http://kryddburken.se/2010/03/16/chokladvafflor-med-ripplad-gradde/ - alltså jag döööör så gött det ser ut. det är ju fånigt att allting har en dag numer, men OM man ska fira våfflans dag när den nu är så lär man ju göra dessa små underverk!

en dag mitt i veckan, igår jobbade jag. idag är jag ledig och ikväll har vi spelning. jag kommer vara apnervös som vanligt och vara skiträdd för att sjunga falskt, trots att jag inte brukar det. Nåväl, Bonden Bar i sthlm klockan 22 är det som gäller. gratis och gött kommer det va. wish me luck!


 
min blivande hemstad?
 
Annika och jag mitt på Möllan <3

En sån fin helg det har varit! Den är värd tio poäng av tio möjliiga om jag får säga det själv! Jag har haft det görhärligt! I fredags var jag och Ankan på debaser, bandeet sög men det var trevligt häng. roligt att stället ser ut som en barack på utsidan och att a&v ser skylten från sin lägenhet. sick! vi fikade på glassfabriken med och lagade middag. innan debaser alltså, hehe. i lördags kom viktor tillbaka från götet och vi var ute och spatserade på stadens gator och torg. lite second handshopping och brunchbuffé för 49 spänn. lär er av det störsholm!! sen var vi på teater, no tears for queers och sen gick vi hem och var depp men peppade oss med vin och schlager och gick på fest hos emelies boy. just det, jag och annika var och badade på stadens äventyrsbad med, lite av en flopp eftersom rutshbanan var avstängd. men vi hade trevligt ändå. i går var jag hemma hos ida, arvid och johan på go middag och kvällen avslutades med kentkonsert. det var skitabra. dom ligger fortfarande på topp! idag har vi ätit falafel i solsken, fikat i solsken och lagat middag. nu sitter jag på ett tåg tillbaka till verkligheten, vilket peppar mej föga. malmö känns lockande för tillfället, sån go stad! gångavstånd tilll allt och shysst stämning. woho!


vååååååår!

man ser ut såhär när man har solen i ögonen. är det inte underbart så säg!



jag skulle aldrig våga åka skidor på sjön när det är plusgrader. isdubbar!!
efter två veckor med 6dagarsjobbveckor har jag en ledig måndag, sweet! gick upp vid nio och städade (???) tänkte att det var skönt att ha det gjort. jag vet faktiskt inte vad som tagit åt mej..

var inne på stan och fikade med Annika och Benke. Vi strosade omkring på stan och åt veggobuffé på Hermitage i gamla stan. gött mat och himla fint sällskap. Jag saaaaknar vänner. jag saknar det vardagliga, gå på stan, ta en fika, se på film i soffan eller bara hänga.

sen hr jag bara legat i soffan resten av dagen. orkade inte träna och tänkte att jag var värd en kväll i soffan. har läst dn och sett på tvn och druckit massa the. gött. imorrn blir det jobb igen... och rep, iaf en rolig sak!


snygg tröja som benke och annika hittade. kanske nåt att låna till vår spelning? hehe. http://stockholm.etc.se/28524/greta-pa-bonden-stockholm/ så är det!


fyndade denna för en tjuga på emmaus! sjukt bra bok!

Idag var fina Annika och hälsade på. Vi lagade middag och såg på feelgoodfilm. så himla mysigt! nästa helg åker jag och hälsar på i malmö, vilket känns himla fint! Jag saknar vänner till vardags. telefon och msn räcker inte till hela vägen!
shit, kolla in denna sida: http://mollyshalsoblogg.blogspot.com/2008/10/grt.html. gröthimlen! jag äter gröt varje frulle, kan äta det som lunch och middag med. skulle kunna leva på det nästan uteslutande. fast jag kör alltid samma med fiberhavregryn, sojamjölk, russin och kanel. men denna sida, oh, jag kan laga tuuuuusen olika varianter. jag är inne i en lagamatperiod, feta matlådor varje dag på jobbet. mina senaste alster är broccolipaj och hör och häpna vegetarisk kålpudding. hade sjukt mycket vitkål som jag villle bli av med så därför. så himla husman med potatis och lingonsylt. gott var det med, jag trodde det skulle vara äckligt eftersom jag bara tänker på äckliga kåldolmar när jag tänker tillagad vitkål, men ikke!

nog om detta! snart är det helg jag jobbar. men jag ska träffa annikat imorn, hurraaaa! och så tänker jag att man kan komma bakis till ett jobb som inte innefattar spårvagnar.

pöss!


min nya themugg ist för näsa.

the som nästan smakar som varm choklad. bra när man är gottesugen och har en godisfri månad!
Igår repade förresten greta för första gången i riktig replokal. kändes rätt gött. hugo fick den eminenta (?) ideén att livesända allt från min dators webcam. så man kan titta på det här:


hehe, två timmar långt, men man kan ju hoppa runt lite. och ljudet distar, eh, lite. men annars så! puss!

det här är dagens låt, bra skit med Zackarias!



Idag blev det vårjacka!




Nej du Ida, det är ingen vår på intåg! iaf inte här på nordligare breddgrader. Så här såg utsikten från mitt sovrumsfönster ut i morse. Fint med sol, men jag är less på snön!