så här cool ska jag också bli en dag!

Har smällt i mej hela säsong 2 av mia och klara idag. det är så bra så att jag dör!

det var en bra helg! jag sminkade mej och rekommenderar inte att cykla till centralen i en tight sekreterarkjol. men annars bra. hängde med m, drack öl, drack vin, åt tacos, sov, och var trött som vanligt men glad. bangade utgång som vanligt och känner mej vuxen, så vuxen.
har haft pms i några dagar nu. samma sak varje månad, i några dagar hatar jag hela världen och ser ingen glädje. idag är jag iaf ledig, eller självstudier som de kallar det. har prov imorn så jag ska la plugga lite idag är det tänkt. nu ska jag möta upp Annika för kallbad. undrar om det är en sådan god idé med snöfall och 5 minusgrader utanför. to be continued...

Haha, inte trodde jag att jag skulle blogga om blomster! Men jag är stolt över att Viktors orkidé som E & jag tar hand om blommar så fint. Speciellt eftersom Idas dito råkade dö i vår vård häromsistens...
Idag är det sol. Passande att den kommer till helgen. Ska nog ut på en promenad sen, telefonera med Mattias och kanske lyxa till dagen med snus. eller kanske inte så hälsosamt, kanske promenad utan snus. Får se.

Igår var det fredag, den var fin. Jag och Emelie var barnvakt åt Arvid och som han uttryckte det "vilken toppendag!". Sen lagade vi middag med Ida och Johan.

Idag har jag tränat och sen ska Emelie och jag på restaurangdejt (fancyfancy) och sen tror jag det blir pyssel och melodifestival.

Vuxenpoäng och svennepoängen plockas en efter en!

...Sen lyssnar jag mycket på The National just nu. Har inte gjort det förrän alldeles nyss och de är ju för bra.

Är inte så mycket för gitarrbaserad musik längre, men det är alltid bra om sångaren sjunger som en gud och har snyggt skägg. Jag är för!

Den här är så jävla fin att sjunga med i: http://www.youtube.com/watch?v=yfySK7CLEEg

Jag gillar rutiner. Mina vardagsrutiner ser ut som följer: väckarklockan ringer 6.10. Emelie vaknar alltid före mej fastän hon inte ska upp och jag vaknar några sekunder senare i förvirring varje morgon. Svårväckt. Cyklar till Triangeln (eller Triangelen på skånska) och tar tåget som går 7.09. Är frammer i Ängelholm halv nio ungefär. Tar en kopp kaffe och så börjar vi vid 9 och slutar vid halv fyra. Är hemma i Malmö igen strax efter fem. Sedan brukar jag träna nästan varje dag och sen äta middag, duscha, läsa, slösurfa och somna. Jag trivs fint i mitt inrutade vardagsliv! Snart är det dock slut med et, vi har 10 veckor praktik nu i vår och sen blir det sommar och jag blir arbetssökande och antagligen göteborgsbo igen.
Jag fullkomligt älskar Möllans Salads And SoupsBergsgatan här i Malmö! De är så söta och fina och så får man god vegansk soppa med bröd för ynka 29 kronor. Idag åt jag ärtsoppa tillsammans med finaste Annika. Myspys! Det är livskvalitet det! Sedan har jag även hunnit med ett Steppass på Friskis, så himla roligt är det. Jättebra ledare och lagom svårt. Igår när jag tränade Flex upptäckte jag att jag har fått sjukt snygga och synliga rygg och axelmuskler. Det är alla armhävningar de har på jympapassen det. Det är sannerligen mycket jag inte gillar med min kropp för tillfället, men att se och känna mej stark känns iaf bra! :)
Så var skolveckan slut! Kommer sakna dessa 4-dagarsveckor när jag måste börja arbeta på fulltid. Idag hade vi jippo på skolan, alltså företag som kom och minglade med oss. Alla verkar helt stressade och jag blir också stressad av andras stress. Jobbigt att börja tänka på jobbsökningar och sådant redan nu i februari. Vill slappa runt lite till. Jag tar iaf helg nu, borde ta tag i mitt hägrande omprov. Men skiter i det och drar till Göteborg, sveriges bästa stad. Wie!

Åh, så härligt att vara tillbaka i Malmö! Jag tycker om Malmö väldigt mycket. Speciellt att jag redan kan gå runt i vårjacka och tygskor utan att frysa. Att kunna cykla överallt på under 15 minuter. Att ta cykeln till Friskis och välja på massa roliga träningspass. Att gå på kallbadhuset. Att äta veganpizza, billig falafel och veggosoppa och att det inte är konstigt att vara vegetarian. Att ta tåget till Köpenhamn och vara framme efter en halvtimme. Att känna mej hemma!


. 
Pildammsparken i December. Nu har snön smält bort, hurrey!

Idag har jag hängt med Mattias som är på besök från Götet. Gick på Moderna Museet och fikade. Sen har Emelie och jag storhandlat och ätit choklad och druckit juice och tittat på Solsidan. Ingen bloody sunday här inte!



Hurrey, jag är tillbaka i Malmö efter fyra veckor i södra norrland. Jag har kört cirka 1000 mil tåg och blivit riktigt duktig om jag får säga det själv. Dessutom fick jag massa beröm och det är härligt att suga åt sig när man som jag alltid tror att alla tycker att man är dålig på allt man gör.

Åkte nattåg igår och har hunnit med ett gympass och ett skivstångspass på friskis. Har längtat sjukt mycket efter träningen. Beach 2011 här kommer jag. Eller nåt. Iaf, träna för att må bra, känner mej redan bättre till mods. Igår lagade vi pizza och såg på melodifestivalen. Störtmysigt. Imorn börjar skolan igen och jag känner på mej att det kommer bli en fab vår!